Termal Mest Fiyatları

By | 3 Mart 2015

Soğuk iklimlerde abdest ile yapılan ibadetleri daha kolay yapabilmek için caiz görülen ayağa giyilen ayakkabı türüne mest denilir. Mest özellikle yaşlılar için, dışarda çalışanlar için, yolculuk yapanlar için ve bayanlar için abdest almalarında büyük kolaylıklar sağlamış İslami bir eşyadır.

termal-mest-fiyatlarıMest çeşitleri kullanılmaya başlandığı günden bu günümüze kadar çok gelişmiş ve yeni yeni modelleri üretilmiştir. İlk üretilen mestlerin bazı kullanım zorlukları ve kullanıcıların talepleri doğrultusunda daha kolay ve rahat kullanımlı yeni mest modelleri müslümanların hizmetine sunulmuştur.

Termal mest günümüzün yeni, modern mest çeşitlerinin en son üretilen son model mest çeşididir.

Termal mest elastik bir kumaştan üretilmiştir, ayağı tamamen sarar ve termal-mest-fiyatları-rahat haraket edilmesini sağlar. Termal mest nerdeyse  normal çorap kalınlığında olduğu için büyük ayakkabı ile kullanmak zorunda kalmazsınız ve kendi ayak numaranıza uygun ayakkabı ile kullanırsınız. Termal mest yapısı itibari ile hava akışını sağlar ve ayağı terletmez bu sayede ayağın üşümesini yada fazla ısınmasını önler.

Termal mest fiyatları itibari ile de çok yüksek meblağda bir mest değildir. Termal mest fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Bu sebeple her kesim Termal mest fiyatlarını rahatlıkla ödeyerek termal meste sahip olabilir.

Uygun termal mest fiyatlarını hem her çeşidi ve hem her  numarası ile www.ihvan.com.tr online alışveriş sitesinden sipariş verebilirsiniz.