Sesli Namaz Öğreten Seccade

By | 30 Ocak 2015

sesli-namaz-öğreten-seccade-Sesli Namaz Öğreten Seccade namaz kılarken yapılması gereken ne gerekli ise onu namaz kılmayı öğrenmek isteyen kişilere öğretmek için tasarlanmış dini bir üründür. Sesli Namaz Öğreten Seccade namaza başlama tekbiri, Sübhaneke duası, fatiha suresi, kısa sure, ruku, secde namaz içinde ki tesbihatlar, oturuşler, ettehıyyatü, Allahümme Salli ve Barik dualrı rabbena duaları, selem verme gibi namazın içinde yapılması gerekenleri tam olarak okuyarak namaz kılmayı öğretir. Sesli Namaz Öğreten Seccade sayesinde namaz kılmak dışında namaz surelerini, namaz tesbihatını, tekbirleri, dualarıda kolaylıkla ezberleyebilirsiniz.

Sesli Namaz Öğreten Seccade namaz vakitlerini ve hangi namazın kaç sesli-namaz-öğreten-seccaderekat olduğunuda öğrenmenizi sağlayacaktır.

Sesli Namaz Öğreten Seccade bir çok model ve çeşitte farklı seccade çeşitleri ile satışa sunulmuştur. Her renk ve her model seccade çeşidinin üzerine Sesli Namaz Öğreten Seccade cihazı monte edilmiştir. Sesli Namaz Öğreten Seccade kullanıcıları kendi zevk ve beğenilerine göre istedikleri Sesli Namaz Öğreten Seccade modelini tercih edebilirler.

Sesli Namaz Öğreten Seccade çeşitlerini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulabilirsiniz. ayrıca istediğiniz Sesli Namaz Öğreten Seccade modeline uygun fiyat, kapıda ödeme kolaylıkğı, nakit ve taksitli ödeme seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.