Sesli Kuran Öğreniyorum

By | 23 Şubat 2015

Kuran-ı Kerim öğrenmek en güzel ibadetlerden biridir. Öğrenmek isteyipte çalışanlar için, vakit bulamıyorum diyeler için, benim yaşım geçti kafam artık almıyor diyenler için teknolojinin en son nimetlerinden biri olan Sesli Kuran öğreniyorum setlerinden faydalanıp kolaylıkla Kuran öğrenebileceklerinin müjdesini vermek istiyoruz.

Sesli Kuran öğreniyorum setleri dvd, vcd, görüntülü hatim setleri, sesli elif- Ba setlerive sesli Kuran-ı Kerim’ leri kapsamaktadır.

sesli-kuran-öğreniyorumSesli Kuran öğreniyorum seti ile Kuran öğrenmek isteyenler ilk olarak sesli Elif-Ba setini kullanmak ile öğrenmeye başlayabilirler. Sesli  elif-Ba Kuran harflerini tanıtan, mahreçli olarak Kuran harflerinin çıkış yerlerini öğreten tablet şeklinde bir islami eşyadır. Sesli Elif-Ba ile ayrıca alıştırma yapabilir, Arapça rakamları da öğrenebilir ve kısa süreleri dinleyebilirsiniz.

sesli-kuran-öğreniyorum--Sesli Kuran öğreniyorum ‘un ikinci aşaması Evimizin Kur’an Okulu Eğitim Setidir. Bu set Kuran öğrenme eğitiminizi hızlandıracak önemli bir settir. Evimizin Kur’an Okulu Eğitim Seti ile harflerin tekrarını yapabilir, cezm, şedde, tenvin, uzatma harfleri, zamir ve tüm tecvid kurallarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

sesli-kuran-öğreniyorum-Sesli Kuran öğreniyorum ürünlerinin diğer bir aşaması olarak sesli Hatim seti dvd setini kullanabilirsiniz. Sesli hatim seti sayesinde Kuran hatiminizi tamamlayabilir, hatim takibi yapabilirsiniz.

Sesli Kuran öğreniyorum ürünlerinin tamamını ihvan.com.tr online alışveriş mağazasında bulabilir, setlerle ilgili bilgileri anında canlı destek ekibinden öğrenebilir ve uygun fiyata sipariş verebilirsiniz.