Sarık Fiyatları

By | 16 Şubat 2015

Başa takılan bazı giysiler vardır bu giysilerden biride sarıktır. İlk Sarık başa tülbent kumaş parçası gibi bir nesnenin sarılarak yapılmasından oluşmuştur. daha sonra farklı şekilde sarık modelleri üretilmeye başlanılmıştır.

sarık-fiyatları-Sarık kullanımı iki sebepten doğmuştur. Birincisi eskiden erkekler üşümemek ve kafalarını soğuktan korumak için sarık kullanmaya başlamışlardır. Bir diğer sarık kullanılma sebebi ise dini, örfi veya geleneksel olarak toplumlarda erkek vatandaşlar sarık kullanmışlardır.

Toplumumuzun geçmişine bakarsak müslüman olarak sarık kullanımı Peygamber Efendimiz (sav) zamanına kadar dayanmaktadır. Daha sonra Osmanlı devrinde de sarık kullanımı erkeklerde çok yaygın bir baş giysisiydi. Günümüzde kıyafet devrimi sebebi ile günlük yaşantıda sarık kullanımı çok fazla yoktur. Belli başlı kesimler ile resmi olarak Diyanet İşlerine bağlı hocalar ve imamlar işlerinin gereği olarak sarık ve cübbe kullanmaktadır.sarık-fiyatları

Dinimizde sarık kullanılması sarık ile namaz kılınması mübah görülen davranışlardan sayılmıştır. Sarık çeşitleride eskiye nazaran çok fazla artmıştır. Tabi her gelişen eşya gibi Sarık Fiyatları da değişiklik göstermektedir. Uygun fiyatlı Sarık Fiyatlarından tutunda lüks yüksek Sarık Fiyatlarına kadar bir çok modelde ve fiyatta sarıklar mevcuttur.

Yeni nesil Sarık modellerini ve Sarık Fiyatlarının uygun olanlarını www.ihvan.com.tr sitesinden kapıda taksitli ödeme seçenekleri ile temin edebilirsiniz. Ayrıca Sarık Fiyatları ile ilgili toptan alış verişlerinizde size özel indirimlerden de www.ihvan.com.tr sitesinden faydalanabilirsiniz.