Rüyada Hakim Görmek Ne Demek ?

By | 15 Kasım 2014

Rüyada Hakim Görmek Ne Demek ?Rüyada Hakim Görmek Ne Demek ?
Dini açıdan rüya yorumlarında Hakim görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık.
Rüyada Hakim görmek ne demek diye merak ediyorsanız yazımızı okuyun. Gece rüyanızda Hakim gördüyseniz anlamı şudur;
Rüyâda bir kimse, kendisinin hâkim olduğunu görmesi, bu onun mutluluğuna işârettir. Rüyâda hâkim olduğunu görmek, genellikle hayra yorulur. Bu yorum ise, bu makâm ve mevkiye lâyık ve ehil olanlar içindir. Ehil olmayanlar için ise, yorum değişir.
• Hasta bir kimsenin rüyâda kendisini hakimin yanma çağrıldığını görmesi, iyi sayılmaz. Bu onun ecelinin yaklaşmış olduğuna işârettir şeklinde yorumlanır denmiştir.
• Rüyâda aydınlık bir mahkeme görmek, hak ve adâlet hüküm sürecek demek işâretidir denmiştir. Rüyâda görülen mahkemenin karanlık olması, bunun tersidir. Haksızlık ve adâletsizlik kendisini gösterecek demektir denmiştir.
• Rüyâsında mahkeme salonunda bulunduğunu ve hakimin kendi (rüyâ sahibinin) lehine karar verdiğini gören kimse, hayra kavuşur. Yani rüyâ sahibi saygınlık (itibar) kazanır ve yüksek mevkiye kavuşur şeklinde yorumlanır denmiştir. Eğer aleyhine karar verildiğini görürse, iyi değildir. Rüyâ sahibi bir zarara uğrayacak, bir hakârete maruz kalacak demek olur şeklinde yorumlanır denmiştir.
• Hakim ve hakimlerle ilgili rüyâlar, mümkün mertebe hayır yönleri dikkate alınarak yorumlanır demişlerdir rüyâ yorumcuları.