Pusulalı Kulaklıklı Sesli Seccade

By | 6 Nisan 2015

pusulalı-kulaklıklı-sesli-seccadeEn önemli ibadetlerin başında gelenlerden namaz ibadetini kılmamız için artık teknoloji bile bir çok ürünler oluşturmuş, bu teknolojik ürünlerin vesilesi ile müslümanların dinlerinin direği olan namaz ibadetini yerine getirmeleri için çabalanmıştır.

Nedir bu teknolojik ürünler kısaca bahsedip bilmeyen, tanımayan müslüman din kardeşlerimize de tanıtmış olalım.

En son teknolojiyle üretilen islami ürünlerin başında Kuran kalem, termal mest, hatim setleri, namaz kılmayı öğreten seccade, ezan okuyan saat, zikir terbih ve Pusulalı kulaklıklı sesli seccade gelmektedir.

Pusulalı kulaklıklı sesli seccade diğer islemi ürünlere göre daha yeni bir üründür.

Pusulalı kulaklıklı sesli seccade, namazın dışında ki şartlardan pusulalı-kulaklıklı-sesli-seccade-istiknali kıble şartını yerine getirmeyi kolaylaştırmak için üretilmiş bir eşyadır. Şöyle ki namaz kılmak isteyen kişi müslümanların kıblesiolan Kabe’ye doğru yönelmelidir. Bu Pusulalı kulaklıklı sesli seccade de adından anlaşılacağı gibi pusulalı bir seccadedir. Seccade üzerine küçük bir pusula monte edilmiştir. pusulanın özelliği ise Kabe’yi göstermesidir. Seccadeyi düz bir yere serdiğiniz gibi Pusula size Kabe yönünü göstermektedir ve siz bu yöne doğru seccadeyi çevirebilirsiniz. Anlaşıldığı gibi kullanımıda çok kolaydır. Yapmanız gereken tek şek Pusulalı kulaklıklı sesli seccadeyi yere sermek ve pusulanın vgösterdiği yöne doğru yönelmektir.

Pusulalı kulaklıklı sesli seccade modelini ve diğer saydığımız islami eşyaları www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden inceleyebilir, istediğinizi uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.