Peygamberimizin Kutlu Doğum Haftası Ne Zaman

By | 6 Ocak 2015

peygamberimizin-kutlu-doğum-haftası-ne-zaman-Peygamberimizin kutlu doğum haftası ne zaman kutlanıyor sorusunun kesin cevabı 14-20 Nisan tarihleri arasıdır diyebiliriz. Peygamber Efendimizin (sav) doğumunu, dünyayı teşriflerini bu hafta içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanır.

Kutlu doğum haftası içerisinde yapılacak etkinliklerin belli bir teması vardır. Bu tema her sene değişmektedir. Etkinliklerin teması Diyanet İşleri tarafından belirlenmektedir. Peygamber Efendimizin (sav) ahlakından kesitler etkinliklerde tema olarak kullanılmaktadır.

peygamberimizin-kutlu-doğum-haftası-ne-zamanPeygamberimizin kutlu doğum haftası ne zaman, nasıl etkinlikler yapılmaktadır ?

Peygamberimizin kutlu doğum haftası etkinlikleri şöyledir; şiir dinletileri, ilahi dinletileri, resim yarışmaları, yarışmalar, Kuran okuma, Mevlüt okuma, kutlu doğum hediyelikleri dağıtımı, kutlu doğum mesajları, kitap okuma, tiyatro gösterileri, sinevizyon gösterileri, oyunlar vb…

Peygamberimizin kutlu doğum haftası ne zaman etkinliklerde ne dağıtılır?

Hediyeleşmenin sünnet olması ilkesinden yola çıkarak peygamberimizin kutlu doğum haftasında yapılan etkinliklerde gelen katılımcılara farklı hediyeler dağıtılmaktadır. Bu hediyelikleri ihvan.com.tr online alışveriş sitesinde uygun fiyata bulabilirsiniz. Toplu hediyelik alımlarda özel fiyat uygulaması için canlı destek ekibinden arkadaşlara bire bir görüşme yapılabilmektedir.

ihvan.com.tr sitesinde ki Peygamberimizin (sav) kutlu doğum haftası etkinlikleri için dağıtılabilecek hediyeliklerden bazıları şöyledir;

Kutlu Doğum Haftasına Özel Baskılı Balon

Gül Rozeti

Gül Kokulu Gül Kartelası

Peygamberimizin Kimliği

Gül Magnet

Rahmet Pınarı Lokumlu Hediyelik

Gül Demeti 40 Hadis Albümü Gül Kokulu

Gülce – Güllerin Efendisinden Öğütler

Gül Ağacı 40 Hadis Albümü Gül Kokulu

Damla Damla 40 Hadis Pencereli

Huzur İklimi

Hadis Demetleri Kalp