Nihan Ferace

By | 24 Mart 2015

nihan-feraceHazır giyim sektörüne son yıllarda artık bayan tesettür giyim de eklenmiştir. Hazır tesettür giyimin öncü bir çok firması bulunmaktadır. Bu kurumlardan birisi de Nihan Giyim A.Ş. dir. Nihan tesettür hazır giyim firması 1998 yılından bu güne kadar tesettür giyimli bayanlara hizmet vermektedir. ayrıca tesettür giyimli bayanlar tarafından en çok tercih edilen firmalardan biridir.

Nihan tesettür giyim sektörüne pardesü imalatı ile girmiştir. Daha sonra ürün portalını genişletmiş ve Nihan manto modelleri, Nihan kaban modelleri, Nihan takım modelleri, Nihan etek modelleri, Nihan tunik modelleri, Nihan gömlek modelleri, Nihan pantolon modelleri, Nihan ceket modelleri, Nihan ferace modellerini bayanların beğenisine sunmuştur.

Nihan ferace ürün portalına eklediği en son bayan giyim çeşididir. Nihan nihan-ferace-ferace modelleri üretiminde de en az diğer ürünleri kadar tityiz bir çalışma yürütmüştür. Nihan ferace modelleri firma bünyesinde çalışan özel tasarımcılar tarafından dizayn edilmekte ve çizilmektedir.

Nihan ferace modellerinde de kalitesini bir kez daha göstermiştir. Ürettiği feracelerde en kaliteli kumaşlar, en şık aksesuarlar ve en düzgün kesimler ile bayanların beğerek kullanacağı kaliteli Nihan ferace kreasyonunu oluşturmuştur.

Nihan ferace modelleri kullanım olarakta hem rahat, hem hafif hem de kullanışlı feracelerdir.

Nihan ferace modellerinde spordan klasiğe her kesimden bayanın kullanabileceği gibi tarzda üretimde bulunmaktadır.