Namaz Vakitleri Ezan Okuyan Saatler

By | 17 Kasım 2014

namaz-vakitleri-ezan-okuyan-saatlerNamaz vakitleri ezan okuyan saatler ile doğru ve tam vaktinde namaz kılmamızı sağlayan dijital göstergeli elektronik bir saat modelidir. Nasıl ki her namaz vakti girdiğinde minarelerden ezan okunur ve müslümanlara namaz vaktinin girdiği belirtilerek namaza davet ediliyorsa namaz vakitleri ezan okuyan saatlerde de aynı anda ezan okunmaktadır.

Bu saat özellikle bulunduğu yer camiye uzak olanlar için çok faydalıdır çünkü camiden ezanı duyamasa da namaz vakitleri ezan okuyan saatler ile evin içinde ezanı duyup namaz vaktinin geldiğini anlayabilirler.

Ayrıca yurtdışında yaşayan müslüman vatandaşlarında yaşadıkları çevrede cami olmayabilir. Bu müslüman vatandaşlarda namaz vakitleri ezan okuyan saatler evlerine alarak ezanı bu saatten dinleyebilir ve namaz vakitlerini doğru zamanda öğrenebilirler.

Kulaklarında duyma problemi yada ağır duyma gibi sorununuz varsa eğer namaz vakitleri ezan okuyan saatlerden bir tane satın almanızı tavsiye ederiz. Çünkü namaz vakitleri ezan saat sadece sesli olarak ezan okuyup ezan vaktini bildirmez aynı zamanda ekranında bulunan ledli ışıkların yanıp sönmesi ile görsel olarakta ezan okunduğunu size bildirir, duyamasanızda ezan okunduğunu ekrandan çok rahat anlayabilirsiniz.namaz-vakitleri-ezan-okuyan-saatler-

Namaz vakitleri ezan okuyan saatlerin genel özellikleri bulunduğunuz her konuma göre kolaylıkla ayarlanabilir. Pil veya prize takılı olarak istediğiniz şekilde fazla güç harcamadan çalışmaktadır. Portatiftir, istediğiniz yere yanınızda götürebilirsiniz. ayrıca ister duvara takarak isterseniz masa üstü kullanabilirsiniz.

ihvan.com.tr online alışveriş sitemizden namaz vakitleri ezan okuyan saatlerine kolaylıkla ulaşabilir kolay ve güvenli bir alışverişle ve taksitli ödeme seçenekleri ile namaz vakitleri ezan okuyan saatlerin sahibi olabilirsiniz.