Namaz Takkesi

By | 21 Haziran 2019

Namaz takkesi müslüman erkeklerin namaz kılarken başlarına taktıkları islami bir giysidir. Peygamber efendimiz (sav) namaz kılarken başına sarık takarmış günümüzde sarık yerine namaz takkesi kullananlar bulunmaktadır.

Namaz takkesi imalatına göre farklı farklı kumaşlardan yapılmaktadır. bir çok çeşidi bulunan namaz takkelerinin çeşitlerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Yün Namaz takkesi
  • Orlon Namaz takkesi
  • Dantel Namaz takkesi
  • Kumaş Namaz takkesi

Sınıflandırdığımız bu namaz takkesi gruplarını ayrıca renk renk ve desen desende kendi içinde ayırabiliriz. Her model Namaz takkesinin lacivert, beyaz, krem, siyah başta olmak üzere bir çok rengi bulunmaktadır.

Namaz takkesi müslümanların hem kişisel eşyası hem de en çok tercih ettikleri hediyelikler arasındadır. Özellikle Hac ve Umre ziyaretinden dönen müslümanlar yakınlarına, sevdiklerine ve kendilerini ziyarete gelen misafirlerine Namaz takkesi hediye etmektedirler.

Namaz takkesi bunun dışında mevlüt ve cemiyetlerde de hediyelik olarak dağıtılmaktadır.

Toptan ve perakende satışı bulunan Namaz takkesi modellerini uygyn fiyat ve kapıda ödeme seçenekleri ile www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edebilirsiniz.

Bu ürünü İhvan Online Alışveriş Mağazaları en uygun fiyat ve hızlı teslimat seçenekleri ile sizlere sunuyor. Ayrıca toptanalımlarınız için en uygun fiyatlı ürünleride sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Not: Ürün ile ilgili sormak istediğiniz sorular için canlı destek ve ya 0224 223 76 69 – 0545 223 76 69 – 0850 466 11 66 nolu telefonlardan ve ya [email protected] e-posta adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.