Namaz Öğreten Seccade Caiz Mi

By | 21 Nisan 2015

namaz-öğreten-seccade-caiz-mi-Namaz öğreten seccade müslümanlar tarafından faydalı bir ürün olarak kabul görmüş ve hemen kullanılmaya başlanmıştır. Bir çok müslüman tarafından kullanılan namaz öğreten seccade için bazı müslümanlar kullanma konusunda tereddüte düşüp acaba Namaz öğreten seccade caiz mi diye akıllarına bir soru takılmış olabilir.

Namaz öğreten seccade caiz mi sorunuzun cevabını kısaca şöyle açıklayabiliriz. Namaz öğreten seccade elektronik bir cihazdır. Size namaz kılmasını öğretmek için tasarlanmıştır. Namaz öğreten seccadeye bağlı cihazın hafızasına sesli olarak namaz kılan birinin tam namaz kılması kaydedilmiştir. Namaz öğreten seccade kullanan kişiler bu kaydı dinleyerek namaz kılmayı öğrenmektedirler. Anlaşılacağı gibi Namaz öğreten seccade bizim yerimize namaz kılmamaktadır. Ya da Namaz öğreten seccadeye uyarak kişi namaz kılmamamktaıdr sadece onu dinleyerek namaz kılmayı öğrenmektedir. Bu açıklamalar ile Namaz öğreten seccade caiz mi sorusunun cevabını da vermiş bulınuyoruz.namaz-öğreten-seccade-caiz-mi

Eğer akıllarında yine de soru işareti olan acaba Namaz öğreten seccade caiz mi diye düşünen müslüman kardeşlerimiz varsa onlara en kısa yoldan bu sorunun cevabını diyanet işelerine ait Alo Fetva hattını aramalarını tavsiye ederiz. Alo fetva hattından Namaz öğreten seccade caiz mi sorusunun cevabını doğru şekilde alıp tüm kuşkularınızdan kurtulabileceksiniz.