Namaz Kıyafetleri

By | 6 Mart 2015

namaz-kıyafetleri-İslam dinin beş farzından birisi namaz kılmaktır. Namaz kadın ve erkek her msülümana belirli bir yaşa geldikten sonra farz kılınmıştır.

Namaz kılmak için Namaz Kıyafetleri ile belli derecede örtünmek gerekmektedir. Namaz kılmanın içinde ve dışında olmak üzere farzları vardır. Örtünmekte farzlarından biridir. Namaz da örtünme emri herkes için aynı değildir. Hem kadın için hem de erkek için namazda örtülecek yerler farklıdır.

Kadınlar Namaz Kıyafetleri ile el yüz ve ayaklar hariç her yerlerini namaz da örtmek zorundalardır. Erkekler ise dizlerine kadar ve kısa kollu olan kıyafetlerle namaz kılabilirler.

Kadınlar için Namaz Kıyafetleri öncelikle temiz olmalıdırlar, dar namaz-kıyafetleriolmamalıdırlar ki vücut hatları belli olmasın, Namaz Kıyafetleri ince kıyafetlerden seçilmelidirler çünkü ince kıyafetler teni belli ederler, aynı zamanda kısa olmamalıdırlar ki namazda rüku secdeiçin eğilindiğinde bacaklar görünmesin.

Çalışan bayanlar için özel tasarlanmış Namaz Kıyafetleri bulunmaktadır. Bu tarz Namaz Kıyafetlerine namaz elbisesi denilmektedir. Namaz elbiseleri tamamen tesettür giyime uygun olarak üretilmiş pratik ve kolay kullanışlı Namaz Kıyafetleridir.

Namaz elbiseleri özellikle çalışan bayanların iş yerlerinde daha rahat namaz kılabilmeleri için tasarlanmış Namaz Kıyafetleridir.

Tesettüre uygun Namaz Kıyafetleri modellerini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden inceleyebilir, beğendiğiniz Namaz Kıyafetleri modellerini uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.