Namaz Kılmayı Öğreten Seccade Fiyatları

By | 12 Şubat 2015

Namaz ibadetini en kolay şekilde öğrenmek için tasarlanmış elektronik cihaz takılı olan seccade modeline namaz kılmayı öğreten seccade denilmektedir.

namaz-kılmayı-öğreten-seccade-fiyatları-Namaz kılmayı öğreten seccade her vakit namazın tam olarak nasıl kılındığını öğrettiği gibi namaz kılarken getirilen tekbirleri, tesbihleri, duaları, kısa sureleride tam olarak ezberleyerek öğrenilmesini sağlamaktadır.

Namaz kılmayı öğreten seccade namazı başlama tekbirinden en son oturuşta ki selam verip bitirmeye kadar tam olarak namazıın kılınışını sesli olarak okuyan bir elektronik cihaz ile namaz kılmayı öğretmektedir. Sizin yapmanız gereken tek şek cihazın üzerindeki istediğiniz namaz vaktine ait tuşu seçip Namaz kılmayı öğreten seccadeyi başlatmak ve akabinde sizde namaz kılınışını tekrar etmenizdir.

namaz-kılmayı-öğreten-seccade-fiyatlarıNamaz kılmayı öğreten seccade üzerinde sırasıyla sabah namazı, öğle namazı, ikindi namazı, akşam namazı ve yatsı namazının ayrı ayrı tuşları bulunmaktadır. Bu tuşlardan hangi namaz vaktinde iseniz o tuşa basıp namaz kılmaya başlayabilirsiniz.

Namaz kılmayı öğreten seccade fiyatları  üzerinde takılı bulunan cihazın özelliklerine göre farklılık göstermektedir.

Cihazın eğer ilk çıkan versiyonunu satın almak isterseniz namaz kılmayı öğreten seccade fiyatları daha uygun fiyata gelmektedir.

Eğer en son teknoloji ile üretilen son versiyon cihaz takılı namaz kılmayı öğreten seccadeden beğendiyseniz normal olarak namaz kılmayı öğreten seccade fiyatları biraz daha yüksek olabilir.

Namaz kılmayı öğreten seccade fiyatlarının hem uygun olduğu hem de her model namaz kılmayı öğreten seccade çeşidinin bulunduğu www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından namaz kılmayı öğreten seccade ihtiyacınızı temin edebilirsiniz.