Namaz Kilmayi Ogreten Seccade Almanya

By | 11 Nisan 2015

Almanya da bir çok Türk vatandaşımız yaşamaktadır. yıllar önce çalışmak amaçlı Almanya ya giden vatandaşlarımız daha sonra ailelerini de oraya taşıyarak orda temelli yaşamaya başlamışlar. Ailelerin çoğalması ile birlikte Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarınsayısın yüzbinleri aşmıştır.

namaz-kilmayi-ogreten-seccade-almanyaMaddi olarak Almanya’da ki vatandaşlarımız istedikleri seviyeye gelselerde bir çok konuda ülkemize hasret çekmektedirler. Özellikle dini ihtiyaçları yönünden Almanya’da yaşayan müslümanlar çok zorluk çekmektedirler. Almanya’da müslümanların çok yaşadığı bazı bölgelerde camiler bulunmaktadır. Fakat yurdumuzda ki gibi Almanyada ki camiler de ezan okunmamaktadır. Bu yüzden orda ki müslümanlar ezan sesine hasret çekmektedirler.

namaz-kilmayi-ogreten-seccade-almanya-Namaz kilmayi ogreten seccade Almanyada yaşayan müslümanların bu özlemine son verecek islami bir üründür. Namaz kıldırmayı öğreten seccadenin fonksiyonu sadece namaz kıldırmayı öğretmekle kalmayıp, ezan okumak, ezan duası okumak, namaz sure ve dualarını da okumak namaz kılmayı öğreten seccadenin fonksiyonları arasındadır.

Namaz kilmayi ogreten seccade Almanyada yaşayan müslümanlara ezanı okuyarak, ezan duasını okuyarak bir nebze olsada müslüman din kardeşlerimizin özlemine çare olmaktadır. Namaz kilmayi ogreten seccade Almanya kullanıcıları hem kendilerinin özlemini giderecek hem de çocuklarının ezanı öğrenmelerine sebep olacaktır.

Namaz kilmayi ogreten seccade Almanya satışları www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde yapılmaktadır.