Namaz Kılmasını Öğreten Seccade

By | 31 Mart 2015

namaz-kılmasını-öğreten-seccadeSeccade en son hali ile sadece bir kumaş parçası olmaktan çıkıp ayrıca bilgi veren bir eşya haline gelmiştir. seccadenin en faydalı ve en teknolojik son versiyonuna Namaz kılmasını öğreten seccade denilmektedir.

Adından da anlaşılacağı gibi Namaz kılmasını öğreten seccade namaz kılmayı öğrenmek isteyen müslümanlara yardımcı olmak için üretilmiş bir eşyadır.

Namaz kılmasını öğreten seccade; bir adet seccade, bir adet namaz kılmasını öğreten cihaz, bir adet kulaklık ve bir adet şarz aletinden oluşan özel kutusunda set halinde satılmaktadır.

Namaz kılmasını öğreten seccadenin seccade parçası bildiğimiz sıradan seccadedir. Namaz kılmasını öğreten seccadenin cihazı namaz kılmasını öğreten kısmıdır. Bu cihaz içinde ki hafıza kartına beş vakit namazın sünneti farz ve vitirleri ile birlikte nasıl kılınacağı kaydedilmiştir. namaz-kılmasını-öğreten-seccade-Siz istediğiniz vakti seçip dinleyebilirsiniz. Bu cihaz içinde namazı öğretmenin dışında namaz duaları, namaz sureleri, tesbihler, ezan ve ezan duası, Yasin suresi de kaydedilmiştir. Böylelikle namaz tam anlamıyla öğrenilmiş olur. Namaz kılmasını öğreten seccade seti içinde bulunan kulaklığı cihaza bağlayarak tüm bu saydığımız bilgileri sessizce kimseyi rahatsız etmeden, yolculukta, seyahatte, iş yerinde, herhangi bir bekleme durumunda dinleyebilirsiniz. Namaz kılmasını öğreten seccade setinin son parçası şarzıdır. Şarz aleti cihazı şarz etmeye yarar.

Namaz kılmasını öğreten seccade www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulunmaktadır.