Muya Terlik

By | 17 Kasım 2014

muya-terlik-Terlik sektöründe bir çok terlik markası bulunmakla birlikte bazı terlik markaları sektöre liderlik eder pozisyonundadır. Sektöre liderlik eden seçkin terlik markalarından biride hiç şüphesiz muya terlik markasıdır.

Muya terliğin şirket kurulum geçmişine baktığımızda iki arkadaşın birlikte küçük bir atölyede aile şirketi olarak  kurduğu bir şirket profili karşımıza çıkmaktadır. 1994 yılında kurulan ve kurulduktan 2 yıl gibi kısa bir süre sonra üretim kapasitesini arttırarak yurt içi üretimini hızlandırarak devam ettiren ayrıca yurt dışına da ihracata başlayarak ismini uluslararası duyurmayı başarmıştır Muya terlik.

Üretim gücünün artmasından sonra Muya terliğin yanında ayakkabı modellerinide seri üretmeye başlamıştır.

muya-terlikMuya terlik her zaman kalite ve rahatlıktan yana modeller tasarlayarak ayrıca tasarımlarında estetiğide ön plana çıkararak terlik kullanıcılarının fazlasıyla dikkatini çekmiş ve beğenisini kazanmıştır.

Muya terlik modellerinin bu denli rahat olmasının sebebi eva, termo, poliüretan, kauçuk  ve T.P.U  hammaddelerinden ürettiği tabanlardır. Muya terlik bu tabalar sayesinde konforu ayağınıza seriyor.

Muya terlik modellerindeki çeşitliliklede hem beylerin hemde bayanların beğenisini çekmektedir. Özellikle parmak arası muya terliklerinin rahatlığı sayesinde parmak arasını sevmeyenler bile bu terlikleri rahatklıkla ve beğenerek kullanmaya başlamışlardır.

Her renk ve her tarz terlik modellerini kendi stili ile birleştirerek yeni tasarımlar ortaya koyan Muya sektörde lider markalar arasında çizgisini yükselterek ilerlemeye devam etmektedir.