Müstehcenlik Cinsiyete Dikkat Çeker

By | 28 Nisan 2015

mustehcenlik-cinsiyete-dikkat-ceker    Cinsel arzulara kapılmış toplumlar, her gün yeni bir tahrik aracıyla bu isteklerinin devamlı surette kamçılandığını görmekle gittikçe alevlenen şehvet gösterilerine şahit olmaktadırlar. Çıplak resimler, şarkılar, tahrik eden danslar, aşk ve şehvet filmleri, bakanları şaşkına çeviren manzaralar insanlara saldırmaktadır. Huzur ve rahat yoktur. Bu ortamda özellikle genç neslin yetişmesi ve ilerlemesi için ihtiyaç duyulan huzur nasıl sağlanacaktır?
Müstehcenlik insanın zihnî gelişimini bozarak heyecanlara yol açmaktadır. Özellikle yeni yetişen gençler üzerinde meydana getirdiği kötü tesirler önemlidir.
Seks yayınlarıyla okul çağındaki kızlar, ergenlik çağına ulaşmadan cinsel konularda evli kadınlar kadar bilgi sahibi olmaktadırlar. Belli bir devreye kadar muhafaza edilmesi gereken cinsel tatminin küçük yaşlarda meşru olmayan ve düzensiz bir biçimde sağlanması, seksüel faaliyetlerin körpe dimağlar için dehşetli bir merak konusu halini alması, ruhî açıdan hastalıklı bir neslin yetişmesine sebep olmaktadır. Genç kız ve erkeklerin, vaktinden önce şehevî arzularına uyarak beden kuvvetlerini ve sıhhatlerini bu yolda harcamaları büyük kayıptır.
Genç ve körpe dimağlar cinsiyete yönelik erken uyarılmakta, genç kız ve yetişkin erkek havalarına girerek anormal taklitler yapmaktadırlar. Toplumun dikkati, birçok fikrî, psikolojik, ekonomik ve siyasî sorunlara rağmen cinselliğe çekilmektedir. Gençlik, eğitim sürecinde karşı cinsle yakın alâka sonucunda ruhî sarsıntılara düşerek normal eğitimlerini dahi aksatmaktadır.