Mustafa Özcan Güneşdoğdu Esmaül Hüsna

By | 1 Aralık 2014

mustafa-özcan-güneşdoğdu-esmaül-hüsnaAllah’ın 99 güzel isminin geçtiği Esmaül Hüsnayı okumak ecri ve sevabı çok olan bir ibadettirdir. Esmaül Hüsna hem dua niteliğinde ibadet gibi okunabildiği gibi hemde Esmaül Hüsna’nın geçtiği bir çok ilahi vardır.

Esmaül Hüsnayı ilahi şeklinde okumak ve dinlemek zikir gibi güzeldir. Ayrıca Esmaül Hüsna ilahiler sayesinde daha çabuk ezberlenebilmektedir.

Esmaül hüsnanın okunduğu en son ilahi Mustafa Özcan Güneşdoğdu Esmaül Hüsna ilahisidir. Mustafa Özcan Güneşdoğdu Esmaül Hüsna ilahisi yayınlandıktan kısa süre sonra çok beğenilerek büyük kitleler tarafından ezberlendi. Mustafa Özcan Güneşdoğdu Esmaül Hüsna ilahi cdsini çıkaran yayıncı firma bu ilgi karşısında daha sonra ilahiye klip çekmeye karar verdi ve Ray müzik tarafından Mustafa Özcan Güneşdoğdu Esmaül Hüsna ilahisine klip çekildi. Bir çok ulusal kanalda mustafa-özcan-güneşdoğdu-esmaül-hüsna-yayaınlanan klipte aynı cd gibi büyük beğeni görerek büyük kitleler tarafından izlendi.

Mustafa Özcan Güneşdoğdu Esmaül Hüsna ilahisinin bu kadar beğenilmesinin en önemli sebebi Mustafa Özcan Güneşdoğdunun Allah vergisi güzel sesidir. Mustafa Özcan Güneşdoğdu aynı zamanda bu sesi sayesinde 1991 yılının Ocak ayında Suudi Arabistan’ın Mekke Şehrinde 23 Devlet, 52 Cemiyet ve Teşkilatın 182 yarışmacı ile katıldığı 13.’ncü Dünya Devletler arası Kur-ân’ı Kêrim müsabakasında ilk defa Avrupa Müslümanlarını temsilen katıldığı bu yarışmada 1.’nci oldu.

Mustafa Özcan Güneşdoğdu Esmaül Hüsna cd ve dvdsine www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz.