Lalegül Dergisi

By | 22 Aralık 2014

lalegül-dergisi-Cübbeli Ahmet hoca efendinin bizzat kendi yönetiminde hazırlanan derginin adı Lalegül dergisidir. Lalegül dergisi aylık olarak basılan ve dağıtılan bir dergidir. Lalegül dergisinin içeriği her ay değişmektedir. Özellikle hicri olarak hangi ayın Lalegül dergisi çıkartılıyorsa bulunduğu ayda yapılması gereken dular vb.. konular dergide ayrıntılı bir biçimde anlatılmaktadır.Örneğin safer ayında çıkartılan Lalegül dergisinde Safer ayının önemi, Safer ayında yapılması gerekenler, Safer ayında kılınacak namazlar nelerdir ve bu namazların kılınışları, Safer ayında çekilecek zikirler ve adetleri gibi bir çok konu dergide anlatılmaktadır.

Bunun dışında değerli hocaefendilerimizin bazılarının sohbetlerinden alıntılar, çocuklarımızın dini eğitimleri için tavsiyeler, Peygamber Efendimiz’in (sav) mucize hayatından kesitler gibi önemli konularada Lalegül dergisinde yer verilmektedir.lalegül-dergisi

Lalegül dergisi baskı olarak kaliteli 1. sınıf kağıda baskı yapılmıştır. Lalegül dergisi kapağı her ay yenilenerek içinde bulunan konulara göre tekrar dizayn edilmektedir. Lalegül dergisi herkesin bütçesine uyan uygun bir bütçe ile satışa sunulmaktadır. Lalegül dergisini her ay tek tek alabileceğiniz gibi yıllık abone olarak her yeni sayının evinize kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Lalegül dergisi yıllık aboneliklerde hem daha uygun fiyata gelmekte hem de bir çok kitap hediyesi bulunmaktadır.

Lalegül dergisini ve Cübbeli Ahmet Hoca‘nın diğer bütün kitaplarını kapıda ödeme ve taksitli ödeme seçenekleri ile ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından kolaylıkla temin edebilirsiniz.