Lalegül Dergisi Yayınları

By | 22 Aralık 2014

lalegül-dergisi-yayınlarıLalegül Dergisi Yayınları Cübbeli Ahmet Hoca Efendinin de içinde bulunduğu bir çok hocanın kitaplarının satışının yapıldığı yayınevidir. Bu yayın evi sadece kendine ait kitapların basımını yapmaktadır. Lalegül Dergisi Yayınlarının kitapları dini içerikli müslüman alemine islamiyeti öğretmek ve hizmet etmek amaçlı yayınlanan kitaplardandır.

Lalegül Dergisi Yayınlarında basılan kitaplar birinci sınıf kaliteli kağıda ve özel kapaklarla tasarlanarak basılmaktadır. Bu açıdan lalegül-dergisi-yayınları-kütüphanelerine alan müslümanlar uzun yıllar bu kitaplardan istifade edebilirler ve Lalegül Dergisi Yayınları kitapları nesilden nesile taşınabilir.

Lalegül Dergisi Yayınlarında başta her ay çıkan Lalegül Dergisi olmak üzere tefsir kitapları, dua kitapları, meal kitapları, müslümanları uyarıcı nitelikte olan kitaplar, cevşen kitapları, ibret tablolarının olduğu kıssa kitapları, dinimizin büyük alimlerinin biyografi kitapları, evliyatullahın anlatıldığı kitaplar, Peygamber efendimizin (sav) hayatının anlatıldığı siyer kitapları, önemli gün ve gecelerde yapılması gerekenlerin anlatıldığı kitaplar, çocuk kitapları vb… gibi bir çok dini eser yayınlanmaktadır.

Lalegül Dergisi Yayınlarını kendi satış merkezlerinden, anlaşmalı oldukları satış bayilerinde, dini eserler satan kitap evlerinde ve online alış veriş mağazalarında bulabilirsiniz.

Lalegül Dergisi Yayınlarının bütün eserlerinin bulunduğu online alış verişin keyifli ve güvenli adresi ihvan.com.tr ‘den istediğiniz Lalegül Dergisi Yayınları kitabını taksitli ödeme seçeneği ile ve kapıda ödeme kolaylığı ile sipariş verebilirsiniz.