Lalegül Dergisi Abonelik Fiyatı

By | 22 Ocak 2015

lalegül-dergisi-abonelik-fiyatı-Lalegül Neşriyat yayınlarının bir yayın organıda Lalegül Dergisidir. Lalegül dergisinin yeni sayısı her ayın başında basılmaktadır. Her yeni Lalegül dergisi sayısında farklı konulardan bilgiler verilmektedir. ayrıca o aya özel dualarda lalegül dergisinde yayınlanmaktadır.

lalegül-dergisi-abonelik-fiyatıLalegül dergisini Lalegül neşriyat satış noktalarından her yeni sayısı çıktığında satın alabileceğiniz gibi abone olmanız durumunda adresinize her ay otomatik olarak dergi gelebilir. Lalegül dergisi abonelik suresi 1 yıldır. Lalegül dergisi abonelik fiyatını 1 yıllık süre için peşin ödemeniz gerekmektedir. Lalegül dergisi abonelik fiyatında kargo ücreti dahil değildir. Çünkü abone olan herkese kargo ücreti bedavadır.

Lalegül dergisi abone olan müşterilerine ayrıca ücretsiz kitap hediye etmektedir. Lalegül dergisi aboneliklerinde hediye edilen kitaplar şunlardır;

  • Peygamber (Sallallahu Aleyhi Ve Sellem) Sevgisinin Alametleri kitabı ( 5 adet)
  • 2015 takvimi ( 5 Adet )

Lalegül dergisi abonelik fiyatı içinde Lalegül çocuk dergiside dahildir. Lalegül çocuk dergisi her ay Lalegül dergisi ile abonelere gönderilmektedir.

Lalegül dergisi abonelik işlemi yurtdışına da olmaktadır. Lalegül dergisi abonelik fiyatı yurtdışı aboneleri için euro üzerinden hesaplanmaktadır. Lalegül dergisi abonelik fiyatı yurtdışı abonelerinede yurtiçi abonelerine olduğu gibi uygun fiyatadır.

Lalegül dergisi abonelik fiyatını ödeyip abone olabileceğiniz ve tüm Lalegül Neşriyat yayınlarını bulabileceğiniz www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından temin edebilirsiniz.