Kutlu Doğum Haftası Ne Zaman 2015

By | 15 Aralık 2014

kutlu-doğum-haftası-ne zaman-2015-kutlu-doğum-haftası-ne zaman-2015Kutlu doğum haftası olarak her sene düzenlenen organizasyonlarla kutlanan hafta Peygamber Efendimiz’in doğumunun kutlandığı haftadır. Bu haftada Peygamber eferndimizin dünyayı şereflendirmesi kutlandırmaktadır. Aslında Peygamber Efendimizin doğumu hicri takvime göre Rebiülevvel ayının 12. günüdür. Bu ger çek doğum günü mevlüt kandili olarak kutlanmaktadır. Kutlu doğum haftası Peygamber Efendimizi hatırlamak için yapılan bir organizasyondur.

Diyanet işleri tarafından 14-20 Nisan arasında her yıl kutlu doğum haftası kutlanır. Kutlu Doğum Haftası Ne Zaman 2015 yılında kutlu doğum haftası miladi takvime göre 14 – 20 Nisan arası kutlu doğum haftası kutlanacaktır.

Kutlu Doğum Haftası Ne Zaman 2015 diye merak edenler için kutlu doğum hafatasının 1986 yılından beri Diyanet İşleri Müdürlüğünün önderliğinde kutlandığı 14 Nisan 2015 ‘den başlayıp 20 Nisan 2015 ‘te sona erecek olan tarihleri verebiliriz.

Kutlu Doğum Haftası Ne Zaman 2015 etkinlikleri hazırlıklarına şimdiden başlanmış olup bu etkinlikler ve hazırlıklar çok titiz bir çalışna ile sürdürülmaktedir. Kutlu doğum etkinliklerinin hazırlanmasının ilk ve belki de en önemli aşaması tarih ayarlama kısmıdır. Bu açıdan Kutlu Doğum Haftası Ne Zaman 2015 tarihinin iyi bilinmesi gerekir ve bu doğrultuda yapılacak etkinliğe tarih verilmelidir.

Kutlu Doğum Haftası ile ilgili bir çok hediyelik eşyayı https://www.ihvan.com.tr/kutlu-dogum-haftasi-hediyeleri adresinden bulabilirsiniz.