Kutlu Doğum Haftası 2015

By | 1 Ocak 2015

kutlu-dogum-haftası-2015Kutlu Doğum Haftası 2015 yılında da tüm ülke çapında büyük bir özlem ve büyük bir coşku ile kutlanacaktır. Gerek özel kurum ve kuruluşlar gerekse kamu kurum ve kuruluşları 2015 yılının girmesi ile birlikte etkinlik hazırlıklarına başlamışlardır.

Kutlu Doğum Haftası 2015 yılında diğer yıllara oranla daha çok ilgi görerek kutlanacaktır. Diyanet işleri tarafından kutlanmaya kutlu-dogum-haftası-2015-başlanan kutlu doğum haftası yıllar içinde diğer kurum ve kuruluşlarında katılımlarıyla daha büyük organizasyon ve etkinliklerle kutlanmaya başlanmıştır.

Kutlu Doğum Haftası 2015 etkinlikleri bu yıl ilk kez Milli Eğitim Bakanlığı’nın ders kitaplarının hazırlanması, eğitim öğretim programlarının düzenlenmesi gibi tüm birimlerin görevlerinin belirlendiği iş takvimine de girdi.

Buna göre Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’ne “Kutlu Doğum Haftası vesilesi ile okullarımızda gerçekleştirilecek etkinliklerin ve uygulama esaslarının belirlenmesi” görevi verildi. Genel müdürlüğün bu faaliyeti, takvime göre, ocak ayı içinde tamamlaması gerektiği ifade edildi. Bu görev kapsamında, genel müdürlüğü tüm okullarda yapılacak dini konulu şiir ve kompozisyon yazma yarışmaları, bilgi yarışmaları, Kuran ve ezan okuma yarışmaları, hadis ezberleme yarışmaları, dini içerikli kitap dağıtımı gibi faaliyetlerin nasıl uygulanacağına ilişkin uygulama esasları belirleyecek.

Kutlu Doğum Haftası 2015 ylında yapılacak faaliyetlerde dağıtmak için hazırlanmış kutlu doğum hediyeliklerine https://www.ihvan.com.tr/kutlu-dogum-haftasi-hediyeleri linkinden ulaşabilirsiniz