Kutlu Doğum 2015

By | 23 Aralık 2014

kutlu-doğum-2015Kutlu doğum 2015 yılında da büyük bir coşku ile kutlanacağa benziyor. Peygamber Efendimize (sav) olan sevgi selinin bu güzel haftada dile getirilmesi ve büyükten küçüğe her müslümanın O müstesna insana olan özlemini bir nebze olsun aktara bilmesi amaçlı kutlanan kutlu doğum haftası bu sene daha bir farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağa benziyor.

Diyanet İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere küçükten büyüğe bir çok kurum ve kuruluşlar, okullar, derhaneler, kurslar, sivil toplum örgütleri, vakiflar, belediye başkanlıkları, il ve ilçe temsilcilikleri ve devletin tüm birimleri Kutlu doğum 2015 etkinlikleri için şimdiden kolları sıvayarak hazırlılara başlamışlardır.

Özellikle büyük şehir merkezlerinde ki büyük meydanlarda yapılacak Kutlu doğum 2015 gösterileri için şimdiden yerler ayırtılmaya ve günler belirlenmeye başlanmıştır. 1 hafta sürecek olan Kutlu doğum 2015 kutlamalrı için en önemli hazırlık yer ayarlanması ve gün koyulmasıdır.

kutlu-doğum-2015-Ayrıca gelen misafirlere dağıtılacak Kutlu doğum 2015 hediyeliklerinin de siparişleri şimdiden verilmeye başlanmıştır. Çünkü özellikle büyük kalabalıklara hitap eden meydanlarda yapılan Kutlu doğum etkinliklerinin hediyeleri fazla adetli olduğu için hazırlık süresi için uzun bir zaman gerekmektedir.

Kutlu doğum 2015 hediyeliklerini yeni ve farlı modelleri ile İhvan.com.tr sitesinde beğeninize sunulmuştur. Toplu alımlarda özel indirim uygulanan kutlu doğum hediyelerine https://www.ihvan.com.tr/kutlu-dogum-haftasi-hediyeleri linkinden kolayca ulaşabilir, inceleyebilir beğendiğiniz hediyeyi sipariş verebilirsiniz.