Kuranı Kerim Kelime Meali

By | 22 Mart 2015

kuranı-kerim-kelime-mealiKuran-ı Kerim’i hazırlanıp basılış şekline göre iki gruba ayıra biliriz. Sadece Arapça metin okuyuşlu Kuran-ı kerimler ve Arapça metin ve yanında meali olan Kuran-ı Kerimler.

Kuran-ı Kerim’i Arapçasından okumak ne büyük mutluluksa okuduğumuz metnin mealini okuyup Türkçe’sini anlamakta daha büyük bir mutluluktur. İnsan anlayarak yaptığı her işten zevk alır, zevk aldığı işi de sürekli tekrarlar.

Kuran mealleri Kuranı Kerim metin mealleri ve Kuranı Kerim kelime meali olarak iki çeşit halinde hazırlanmıştır. Kuran-ı Kerim meali okumak isteyen müslüman eğer okuduğu sayfanın ya da paragrafın mealini bir bütün halinde okuyup anlamak istiyorsa Kuran-ı Kerim tam metin mealli olarak hazırlanmış mealini satın alıp okuyabilir.

kuranı-kerim-kelime-meali-Meal okuyacak kişi Arapça kelimeler ile Kuranı Kerim kelime mealini kelime kelime Türkçe açıklanışını öğrenmek istiyor ise Kuranı Kerim kelime meali ile hazırlanmış Kuran-ı Kerim meallerinden satın alıp okumalıdır.

Kuranı Kerim kelime meali ile hazırlanmış basımları her kelime farklı bir renkten meal yazılmış olarak hem görsel olarak hem de okurken karıştırmaya olanak vermeyecek şekilde hazırlanmıştır.

Kuranı Kerim kelime meali her ebatta basılmıştır. İster rahle boy gibi büyük ebatta alır evinizde okursunuz isteseniz cep boy gibi küçük ebatta alır yanınızda taşır her boş anınızda Kuranı Kerim kelime mealini okursunuz.

Kuranı Kerim kelime mealini www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edebilirsiniz.