Kuranı Kerim Al

By | 5 Mart 2015

kuranı-kerim-alOkunmasında ve dinlenmesinde nice hikmetler bulunan müslümanların baş kitabı Kuranı Kerim almak her müslümanın ilk görevlerinden birisidir. Kuranı Kerim almanın yaşı yoktur. Okuma yazmayı öğrenebilecek yaşa gelen her müslüman Kuranı Kerim okumayı da öğrenmeli ve kendine özel bir Kuranı Kerim almalıdır.

Kuranı Kerim alınacağı zaman seçilecek Kuranı Kerim de bazı özelliklere dikkat etmek gerekmektedir. Çünkü Kuranı Kerim almak isteyen müslümanlar Kuranı Kerim almak istedikleri zaman fark edeceklerdir ki piyasada çok fazla sayıda Kuranı Kerim bulunmaktadır.

Kuranı Kerim almak isteyenler için alınacak Kuranı Kerim de olması gereken özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Kuranı Kerim alırken ilk önce Diyanet İşleri Müdürlüğünün kuranı-kerim-al-mühürünün olup olmadığına bakmak gerekmektedir, eğer beğendiğiniz Kuranı Kerim mühürlü değilse diyete İşleri kurulundan geçmemiştir demektir, bu tür Kuranı Kerim alınmamalıdır.
  • Kuranı Kerim alırken yazı kalitesine dikkat edilmelidir. Silik tam basılmamış yarım yazı olmaması çok önemlidir.
  • Kuranı Kerim alırken yazıldığı hat okunaklı Kuranı Kerim alınmalıdır. Bilgisayar hatlı Kuranı Kerim alındığı zaman daha kolay okunmaktadır.
  • Kuranı Kerim alırken basım kalitesine de önem verilmelidir. Çünkü kaliteli olmayan Kuranı Kerim’lerin sayfaları çabuk dağılabilir.

Kuranı Kerim almak için www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasını ziyaret edip her türlü Kuranı Kerim basımlarını inceleyebilir ve arzu ettiğiniz basım Kuranı Kerim siparişinizi uygun fiyatlarla verebilirsiniz.