Kuran Öğrenmek İstiyorum Sesli

By | 6 Nisan 2015

kuran-öğrenmek-istiyorum-sesliKuran öğrenmek istiyorum sesli okumak için diyen bir müslüman için artık teknolojinin en son ürünlerinden faydalanarak Kuran okumayı öğrenmek çok kolaylaştı.

Kuran-ı Kerim ile amel etmek amellerin en güzellerinden biridir. Kuran okumak, Kuran, dinlemek, Kuran okunmasına ortam hazırlamak ve Kuran öğretmek ne güzel meşguliyetlerdir. Hz. Ali (R.a.) boşuna dememişlerdir ”Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum ” diye.

Hz. Ali’nin bu sözünden de anlaşılacağı gibi Kuran’ı Kerim’i okumak ve öğrenmek çok önemlidir.

kuran-öğrenmek-istiyorum-sesli-Çocuk yaşta Kuran öğrenmek hiç şüphesiz en güzel Kuran öğrenme yaşıdır. Ama şartları müsait olmayanlar, çocukken Kuran öğrenme imkanı bulamayanlar yada bir şekilde çocukluk döneminde Kuran öğrenemeyenler kendi hallerine üzülüp durmayı, artık ben Kuran öğrenemem diye ümitsizliğe düşmeyi  bırakıp yaşları ne olursa olsun Kuran-ı Kerim öğrenmek için çabalamalıdırlar. Özellikle teknolojinin bu denli geliştiği bu çağda artık her Kuran öğrenmek istiyorum sesli bir şekilde diyen müslüman Kuran-ı Kerim’ kolaylıkla öğrenebilir.

Kuran öğrenmek istiyorum sesli setleri ile başka bir öğretmene ihtiyaç duymadan ister evde, ister işte, ister yurtta yani her nerede ikamet ediyorsanız en kolay ve en çabuk şekilde Kuran-ı Kerim’i okumayı öğrenecek tahmininizden çok daha kısa bir süre Kuran hatimi yapabileceksiniz.

Kuran öğrenmek istiyorum sesli setleri www.ihvan.com.tr online alış veriş merkezinde düşük fiyatlar, kolay ödemelerle hizmetinizdedir.