Kuran Öğrenme Programı

By | 28 Şubat 2015

kuran-öğrenme-programıKuran öğrenme eskiden sadece cami hocalarına yaz kursları döneminde gidilerek yada mahalleden, komşulardan, aile büyüklerinden Kuran bilen kişilerden dersler alarak oluyordu. Tabi bu şekilde yapılan Kuran öğrenme işeminden ne kadar verim alınıyordu yada ne derece tam olarak Kuran okuma öğreniliyordu tartışılır.

Yaşadığımız bu dönemde ise Kuran öğrenme konusuda teknolojinin ilerlemesi sayesinde farklı farklı metodlarla yapılabilmektedir. Bu metodlardan en çok kullanılanı ve tercih edileni Kuran öğrenme programı ile Kuran öğrenmedir.

Kuran öğrenme programı nedir? Kuran öğrenme programı ne işe yarar ? Kuran öğrenme programını kimler kullanabilir ?

Eğer aklınızda bu tarz sorular varsa kısa kısa bilgilerle sorularınızı cevaplayıp sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kuran öğrenme programı müslümanların en kolay şekilde Kuran öğrenmesini saplamak için geliştirilmiş bir bilgisayar programıdır.

Kuran öğrenme programı, Kuran-ı Kerim öğrenmek için lazım olan kuran-öğrenme-programı-derslerin tamamının bir bilgisayar programına ehil kişilerce kaydedilmesine denir. Örnek olark bu derslere harf dersleri, cezm dersleri, mahreç dersleri, şedde dersleri, kalkale dersleri ve mahreç derslerini verebiliriz.

Kuran öğrenme programını tablete, bilgisayar, akıllı telefonlara veya laptoplara yükleyen ve bu eşyaları kullanmasını bilen herkes kullanabilir.

Kuran öğrenme programı ve aynı görevi gören Kuran hatim setleri, Kuran öğretici setleri www.ihvan.com.tr anline alış veriş mağazasından temin edebilirsiniz.