Kuran İndir Android

By | 22 Ocak 2015

kuran-indir-android-Çok eskilerde Kuran-ı Kerim dinlemek isteyenler sadece Kuran okuyan birinin yanında durarak Kuran dinliyebilirdi.

Teknolojinin biraz gelişmesi ile birlikte kasetlere kayıtlı Kuran hatimleri yada televizyon kanallarındaki kuran dinletileri dinlenerekte Kuran dinlenmeye takip edilmeye başlandır. Bu Kuran hatmi kayıtlı kasetleri, kasetlerin yeni versiyonları olan cd, vcd ve dvd ler takip etti. Tabi ki değişen ve gelişen teknoloji sayesinde artık kurandinlemek isteyenler cd vcd ve dvd lere de gerek duymuyorlar. İnternetin dünyamıza girmesi ile birlikte herşey de olduğu Kuran dinlemede de büyük kolaylıklar sağlandı.kuran-indir-android

İnternet sosyal paylaşım sitelerinde kayıtlı olan Kuran hatimleri kolaylıkla dinlenebiliyor. Ayrıca arama sayfalarından ”Kuran indir android” yazıldığı zaman kuran hatim kaydının telefonunuza ve ya cihazınıza hiç bir ücret ödemeden indirebiliyorsunuz. Tabi Kuran indir android sisteminin çalışması için telefonunuzun Android işlemcisinin olması gerekiyor. Bazı bilgisayarlar, notebooklar ve laptoplarda da Kuran indir android yüklemesi yapılabilmektedir.

Kuran hatimleri bir kere telefonunuza yada bilgisayarınıza indirildikten sonra istediğiniz zaman Kuran dinleyebilirsiniz. ayrıca internet bağlantısınada ihtiyacınız yok Kuran indir androidi dinlemek için.

Kuran hatim setleri ve Kuran-ı Kerim ile ilgili aradığınız her şeyi www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edebilirsiniz.