Korunmuş Sır

By | 24 Aralık 2014

korunmuş-sırKorunmuş Sır dini içerikli bir kitaptır. Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanılan Ahmet Mahmut Ünlü Hoca efendi tarafından yazılmıştır. Korunmuş Sır çok özel bir kitaptır. ÇünküCübbeli Ahmet Hoca Korunmuş Sır içerisinde bulunan sırlı dualar sayesinde bir çok dertten, sıkıntıdan, beladan Allah’ın izni  kurtulacağına dikkat çekmiştir. Korunmuş Sır kitabı Korunmuş Sırın yazılı olduğu muska ile satılmaktadır.

Korunmuş Sır kitabı kendisine özel tasarlanmış kutusundadır. Korunmuş Sır kitabı kaliteli kuşe kağıda baskılı, lüks cilt ve 170 sayfadan oluşan bir eserdir. Korunmuş Sır kitabını alanlara yanında 1 adet ferman ve 1 adet muska hediye edilmektedir.

Korunmuş sır mucizesine inanan ve yardım gören veliler başlarından geçen olayları şöyle anlatmışlardır;

1-) Şeyhu’l-meşâyıh İmâm-ı Sefîrî(Kuddise Sirruhû)şöyle anlatmıştır: “Ben bu hızbi okumaya devam ediyordum. Haleb’in doğusunda bir kafileyle birlikte seferde bulunduğum sırada eşkiyâ her taraftan kafileyi kuşattı. Ben hemen bu mübârek hızbi okumaya başlayınca bilindik hiçbir sebep olmaksızın eşkiyânın atları bizim kafilemizi terk ederek başka cihete doğru kaçmaya başladılar, böylece biz selâmetle yerimize ulaştık.korunmuş-sır-

2) Şeyh Abduh el-Kusayrî(Rahimehullâh) bu hızbin bereketi hakkında şunları söylemiştir: “Bir kabile emîri olan Emir Şedîd beni eline geçirdiği yerde öldüreceğine dâir karar almıştı. Bir gün ben Me‛arratu’n-Nu‛mân denen yerden âilemi görmek üzere yola çıkmıştım ki Emir Şedîd kavminin atlılarıyla beni kuşattılar. Ben hemen hızb-i şerîfi okumaya başladım. Yanıma vardıklarında Emir bana: ‘Ey Şeyh! Vallâhi senin hakkındaki düşüncem ve kararım şu anda benden gördüğün halin hilâfına idi. Lâkin iş değişti, elini uzat da öpeyim’ dedi. Sonra selâmetle gitmem için bana yol verdi.

Daha sonra kendisine bunun sebebi sorulduğunda ise: ‘Vallâhi ortada görünen bir sebep yok, lâkin ben içimde bu zâta tazim etmemi gerektiren bir câzibe hissettim’ dediği bana nakledildi.”

Korunmuş Sır kitabını ve diğer bütün Cübbeli Ahmet Hoca külliyatını ihvan.com.tr sitesinde bulabilirsiniz.