Korunmuş Sır Muskası Nedir ?

By | 6 Mart 2015

korunmuş-sır-muskası-nedir-Korunmuş Sır Muskası Nedir ?

Korunmuş sır kitabı Ahmet Mahmut Ünlü hocanın yani halk arasında tanınan ismi ile Cübbeli Ahmet hocanın hazırladığı kitaplardan biridir. Korunmuş Sır kitabı diğer kştaplardan farklı olarak satılan bir kitapdır. Öncelikli olarak şunu belirtmeliyiz ki Korunmuş Sır kitabı içerik olarak dua içerikli bir kitaptır yani dua kitabıdır. Korunmuş Sır kitabını diğer kitaplardan ayıran özelliği ise set halinde satınlan bir kitap halidir. Şöyle ki kitap kendisine özel tasarlanmış çok güzel bir görüntüye sahip kutu içinde satılmaktadır. Korunmuş Sır kutusu içinde Korunmuş Sır kitabı ve Korunmuş Sır Muskası bulunmaktadır.

Korunmuş Sır Muskası Nedir ?

Korunmuş Sır set içinde bulunan korunmuş sır muskası kısaca korunmuş sır kitabı içinde ki duaların bulunduğu muskadır. Muska koruyucu, muhafaza edici, şifa verici olarak  inanan müslümanlar tarafından bıyunlarında taşınan kolye tarzı bir eşyadır.

korunmuş-sır-muskası-nedirKorunmuş Sır Muskası Nedir ?

Korunmuş Sır Muskası Üzerinizde, boynunuzda, taşıdığınızda sizleri her türlü dünyevi tehlikelerden koruyacak güçlü bir muhafaza Duasıdır.

Korunmuş sır kitabını muskası ve kutusu ile set halinde alabileceğiniz gibi arzu ederseniz korunmuş sır muskasını tek olarakta www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden satın alabilir, hem kendiniz kullanabilir hem de tüm sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.