Konuşan Seccade Fiyatı

By | 29 Ocak 2015

konuşan-seccade-fiyatı-Konuşan Seccade teknolojinin din alanında en çok geliştirilmiş ürünüdür. Konuşan Seccade; namaz kılmayı bilmeyenler için namaz kılmayı öğretir, namaz kılmayı bilipte tam kılıp kılmadığı konusunda eksikleri olduğunu düşünenlerin tam olarak namaz kılmasını öğretir. Bunun dışında namaz dualarını, Yasin suresi gibi sureleri, ezan duası başta olmak üzere bir çok duayı ezberlemenize yardımcı olur.

konuşan-seccade-fiyatıKonuşan Seccade her kesime hitap edebilen teknoloji ile üretilmiştir. Büyük küçük herkes Konuşan Seccade kullanılır. Özellikle çocuklar severek namaz kılmayı bu Konuşan Seccade sayesinde öğreniceklerdir. Yaşlı olan kullanıcılar ise eksiklerini başkasına ihtiyaç duymadan bu seccade sayesinde kendi başlarına tamamlayabileceklerdir.

Konuşan Seccadenin kullanımıda çok kolaydır. Ayrıca Konuşan Seccadenin yanında kullanım kılavuzuda bulunmaktadır.

Konuşan Seccade Fiyatıda uygun ve her kesimin alabileceği miktardadır. Konuşan Seccade Fiyatı toptan ve perakende satışlarda değişiklik göstermektedir.

Konuşan Seccade bir çok model ve çeşitte www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde satılmaktadır. İhvan.com.tr den yapacağınız Konuşan Seccade fiyatı için alış verişlerinizde toptan mı perakende mi sipariş vereceğinizi belirttiğinizde satış temsilcileri tarafından size özel fiyatlar hazırlanacaktır. Ayrıca www.ihvan.com.tr sitesinden satın almak istediğiniz ürünleri kolay ödeme seçenekleri ile kapıda ödeme ve kredi kartına taksit seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz.