İnci Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Nedir ?

By | 18 Kasım 2014

Gerçek inci istiridye ve bazı midye türlerinin içinde oluşan mücevhere denir. İnci bir canlının oluşturduğu tek mücevher çeşididir. İnci her yerde çıkarılabilen bir mücevher değildir ve kolay kolay çıkarılmamaktadır. Bu yüzden mücevherler arasında en değerli ve en farklı mücevherlerden biridir inci.

inci-yüzük-modelleri-ve-fiyatları- Gerçek incinin dışında bir de kültür incisi vardır. Tamamen insanoğlunun geliştirdiği teknolojiler sayesinde yine istiridye ve midye içine konan yapay bir sedef sayesinde elde edilen inciye kültür incisi denilmektedir. kültür incisi gerçek inci kadar değerli değildir. Kültür incisi gerçek inciye çok benzer bunları birbirinden sadece gerçek inciden anlayan tecrübeli gözler anlar.

Sonuç itibari ile her iki cins incide mücevher ve takı sektöründe çok kullanılmaktadır. Kullanıcılar kendi bütçelerine en uygun olan inciden yapılmış takıları seçmektedirler.

inci-yüzük-modelleri-ve-fiyatları-İnci Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Nedir ?

İnci yüzük modelleri ve fiyatlarının belirlenmesi modelde kullanılan incinin kalitesi ile doğru orantıda değişiklik göstermektedir. Eğer gerçek inci mücevheratı kullanıldıysa bu takının fiyatı oldukça yüksektir ama kültür incisi kullanıldıysa fiyat daha düşük olmaktadır.

İnci Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Nedir ? Neden Değişiklik Gösterir ?

İnci yüzük modelleri ve fiyatlarında değişiklik olsada modellerinde çokta farklılık bulunmamaktadır. Beğenilen bir model hem orjinal inci hemde kültür incisi kullanılarak üretilmektedir. Kullanmak isteyen kişilerde kendi bütçelerine hangisi uygunsa ona göre karar verip o inci modelini almaktadırlar.

İnci Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Nedir ? Nereden Temin Edebiliriz ?

İnci yüzük modelleri ve fiyatları ihvan.com.tr sitemizde ki takılar kısmından araştırıp kendinize en uygun takı modeliniz güvenle ve kapıda ödeme kolaylığı ile sipariş verebilirsiniz.