Hayrat Yayınları

By | 28 Mart 2015

Hayrat Yayınları ülkemizde en çok Kuran ve dini eser basım ve yayını yapan kurumlardan biridir. Hayrat Yayınlarının dini eser ve Kuran alırken özellikle Hayrat Yayınlarını isteyen yüksek sayıda takipçisi bulunmaktadır.

Hayrat Yayınları ürün portalı çok geniştir. Özellikle Kuran-ı Kerim hayrat-yayınları-üzerine bir çok çalışması bulunmaktadır. Ahmet Hüsrev hattı ile basılan Kuran-ı Kerimleri kolay okunması sebebi ile Türkiye de en çok okunan ve alınırken tercih edilen Kuran-ı Kerim’ler arasındadır. Kuran-ı Kerim Arapça basımı dışında  Kuran tefsiri, kuran meali gibi bir çok dalda Hayrat Yayınlarının çalışmaları ve kitapları mevcuttur.

Hayrat Yayınlarının dini eserler olarakta her kategoride basılmış binlerce kitabı bulunmaktadır. Hayrat Yayınlarından basılan bu kitapların başında da Osmanlıca eserler ve Osmanlı dil eğitim kitapları gelmektedir. Hayrat Yayınları son yıllarda özellikle Osmanlıca dil eğitimine yönelik bir çok hayrat-yayınlarıçalışmada bulunmuştur. Bu yönde kitaplar basmış, Osmanlıca dil eğitimine yönlendiren kampanyalar başlatmıştır. Hayrat Yayınlarının bu çalışmaları ve çabaları boşa çıkmamış hem dini eserler çok sayıda okunmuş hem de kampanyalara katılım sayısı oldukça yüksek olmuştur.

Hayrat Yayınlarının tüm ürün portalında ki bulunan kitaplarını ve Kuran-ı Kerim çalışmalarını www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden uygun fiyat ve hızlı kargo ayrıcalığı ile temin edebilirsiniz.