Hayrat Neşriyat Kuran Oku

By | 23 Şubat 2015

Kuran-ı Kerim okumak için seçilen Kuran basımı çok önemlidir. Okunmak için alınacak Kuran’ın kolay okunan hat ile yazılması daha rajat ve kolay okunmasını sağlar.

Piyasada satılan kolay okunur Kuran’lardan en önemlilerinden birisi de Hayrat Neşriyat Vakfı tarafından hazırlanıp basılan Hayrat Neşriyat Kuran-ı Kerim‘leridir.

hayrat-neşriyat-kuran-okuHayrat Neşriyat Kuran Okunmasının kolay olmasının en önemli sebebi tabiki de Ahmet Hüsrev hattı ile yazılmasıdır.

Hayrat Neşriyat Kuran Okumak isteyen kişiler Ahmet Hüsrev hattı ile tevafuklu ve renkli yazılmış Kuran’ları tercih edebilirler.

Özellikle Kuran okumaya yeni başlayanlar, Kuran öğrenen talebeler, Kuran ezberleyen hafızlar Hayrat Neşriyat Kuran Okumayı tercih ederlerse daha hızlı ve kolay Kuran okuyarak amaçlarına daha çabuk ulaşabilirler.

Hayrat Neşriyat Kuran Okumak isteyenler için her ebatta ve her yaşa uygun çeşitleri ile Kuran-ı Kerim basımı yapmaktadır.hayrat-neşriyat-kuran-oku-

Hayrat Neşriyat Kuran Okumak ve öğrenmek isteyen müslümanlar için normal Kuran’ların yanında Kalem Kuran seti, Mealli Kuran’lar gibi faydalı Kuranbasım çeşitleride hazırlayıp müslümanların hizmetine sunmuştur.

Hayrat Neşriyat Kuran Okumak isteyenler ve Hayrat Neşriyat Vakfının basılan tüm eserlerinden satın almak isteyenler www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden istedikleri Hayrat Neşriyat dini eserlerine ulaşabilirler, inceleyebilirler isterlerse canlı destek ekibinden bilgi alabilirler ve dipariş verebilirler.