Havas İlmi

By | 10 Ocak 2015

havas-ilmiİslamiyette bir çok ilim dalı vardır. Bu ilim dallarından biride havas ilmidir. Havas ilmi bazı şifrelerle ve dualarla insanların sıkıntılarına, zor durumlarına, ihtiyaçlarına çözüm bulmak için kullanılır. havas ilmini herkesin kullanmaması gerekir. havas ilmi ehil ve alim kimseler tarafından tam manası ile ve doğru olarak kullanılabilir.

Havas ilminin açıklamasının yapıldığı bu ilim dalının dualarının içinde bulunduğu bir çok kitap vardır. Özellikle büyük islam alimlerinin havas ilmi ile ilgili yazdıkları kitaplar en doğru kitaplardır.

Havas İlminin kullanılışı melekler ve cinlerden sonra çok eski kavimler ve uygarlıklar tarafından havas-ilmi-kullanılmıştır. bu manevi yasaları öğrenip etkilerine göre gerektiği şekilde uygulamışlardır. insanlar bu bilgileri çok çeşitli yollardan elde etmişlerdir. Hatta kimilerine göre mana aleminden gelen varlık veya varlıklar bazı insanlara bu ilmi ve kullanma metodunu öğretmişlerdir diye farklı fikirlerde bulunmaktadır.

Havas İlmine. islami büyücükte denir. Ebced ile başlayan daha sonra cifir ve ledün ilimleriyle birleşen ilimdir. Ayrıca gerçekten bilen ilim sahibi ulemaların, öğretmekten kaçındığı ilimdir.

Havas İlmi kitaplarını güvenilir kitapçılardan, kitapevlerinden ve dini eser satan dükkanlardan almakta fayda vardır. Online olarak Havas İlmi kitabı almak istiyorsanız www.ihvan.com.tr sitesinde Havas İlmine ait bütünn kitapları bulabilir, kapıda ödeme seçeneği ile satın alabilirsiniz.