Hasema Mayo

By | 30 Mart 2015

hasema-mayo-Yaz aylarında deniz ve havuz gibi suya girilebilecek yerlerde ve kışında termal havuzlarda suya girmek için kullanılan giysiye mayo denilmektedir. Tesettürlü muhafazakar kesimin bayanlarına göre bu tarz yerlerde giyilebilecek şekilde tasarlanan mayolarada hasema mayo denilmektedir.

Hasema Mayo tesettüre uygun kumaşlardan imal edilmektedir. tesettüre uygun kumaş derken kastedilen özellikler ten rengini göstermeyen kumaş olması, esnek olması, vücut hatlarını belli etmemesi gibi özelliklere sahip olan kumaşlardır.

hasema-mayoHasema Mayo modelleri her yeni sezonda modaya uygun bir biçimde yenilenmektedir. Hasema Mayo modellerinde renk olarak her renk kullanılabilse de o sezonun moda renkleri hangisi ise o sezon en çok o renklerin kullanımına özen gösterilmektedir.

Hasema Mayo modelleri hem klasik hem de spor olmak üzere her kesime hitap edicek şekilde tsarlanmaktadır. Böylelikle 7 den 77 ye her tesettürlü bayan kendi tarzına uyan bir Hasema Mayo bulabilmekte ve kullanabilmektedir.

Hasema Mayo alırken öncelikle çabuk kuruma, iç hatlarını göstermeme, ten rengini belli etmeme, esnek likralı kumaştan olma, rahat hareket kabiliyeti sağlama gibi özelliklerin olmasına dikkat edilmelidir. Daha sonra ise size en uygun model ve tarz da Hasema Mayo modeli seçilmelidir.

Hasema Mayo modellerini hem yeni sezon hem de uygun fiyat ayrıcalığı ile www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden temin edebilirsiniz.