Hasama

By | 28 Mart 2015

Hasama hem tesettürlü bayanların hem de dindar erkekelerin isalmiyetin elverdiği ölçüde denize girmeleri için tasarlanmış tesettür mayosudur.

hasamaHasama erkekler için ayrı bayanlar için ayrı olarak dinimizin erkek ve bayana izin verdiği ölçülere göre üretilmektedir.

Erkek Hasama modelleri tek parçadan oluşmaktadır. Bayan Hasama modelleri alt, üst ve başlık kısmı olmak üzere çok parçadan oluşan modellerdir.

Hasama modelleri tesettürlü bayanların özellikle kamusal alanlarda ve halka açık alanlarda kısacası namahrem kimselerin olduğu alanlarda, plajlarda, havuz kenarlarında rahat bir şekilde suya girmelerini sağlamaktadırlar. Malesef ki daha önceden yani haşema üretimi yapılmadan önce tesettürlü bayanlar deniz ve havuza giremiyorlardı. Diyebiliriz ki haşema sayesinde tesettürlü bayanlar denizle buluşmuşlar, Allah’ın deniz ve havuzda serinlenme nimetinden yararlanmaya başlamışlardır.hasama-

Hasama almak isteyen bayanlar kaliteli haşema modellerinden almaya özen göstermelidirler. Kalitesi düşük haşema modelleri ucuz olduğu için tercih edilmemelidir. Bu tarz haşemaların kumaşları deniz ve havuz için uygun değildir. Sudan çıktıktan sonra bu haşemalar vücuda yapışıp vücut hatlarını belli etmektedirler. Ayrıca bu Hasama modelleri hemen kurumamaktadır ve plajda uzun süre ıslak kalınmasına sebep olmaktadırlar.

Kaliteli haşema modellerinde bu tarz sorunlarla karşılaşmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Haşema modellerinin en kalitelilerini hem de uygun fiyata www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden bulabilirsiniz.