Hac Malzemeleri Ankara

By | 14 Ekim 2014

hacmalzemeleriankara         Hac vazifesini yerine getirecek olanlarımız için; hazırlıklar da beraberinde gelmektedir. Kutsal beldelere yapılan yolculuğun maddi hazırlık kısmı diğer yolculuk hazırlıklarından farklı değildir aslında. Hac malzemeleri satan yerlerden gerekli olanlar alınabilmektedir. Hac malzemeleri İstanbul, hac malzemeleri ankara , hac malzemeleri Bursada da geniş seçim yapılacak dükkanlar bulunmaktadır. hac malzemeleri ankara dan temin edilebileceği gibi hac malzeleri ankara dan alma imkanı olmayanlarımız; İnternet sitelerinden de hac ve umre ihtiyaçlarını temin edebilmektedirler.

Bununla birlikte yolculuk sırasında uçağa alınacak yük miktarının kişi başı 30 kilogramla sınırlı olduğu unutulmamalıdır. Kalınacak süreye bağlı olarak yeterli miktarda, pamuklu, bol ve rahat olan giysiler, Medine’de özellikle sabahlar serin olabileceği için hırka ya da yazlık ceket, iç çamaşırı, çorap, rahat ayakkabı ve terlik, ihram (erkekler için) ve diğer gereksinimler (ağrı kesici, pişik ve yumuşatıcı krem, maske, tırnak makası, küçük makas, kokusuz sabun, kalem, not defteri, seccade, iğne, iplik ve yol esnasında kullanılabilecek miktarda kağıt havlu, tuvalet kağıdı…) bir bir konulur bavula.

Sürekli ilaç kullananlar, bu ilaçları raporlarıyla birlikte yeter miktarda yanlarına almayı unutmamalılar. Hem bedenen hem de ruhen yapılan bir ibadet olduğu için hac ve umre de sağlıklı bir bedene sahip olmak önemlidir. Mümkün olduğu kadar yolculuğa çıkmadan her türlü doktor kontrolü yaptırılmalı, günlük olarak yürüyüşlere başlanmalı, uyku ve yeme düzeni gözden geçirilmelidir.http://www.ihvan.com.tr/hac-malzemeleri adresinden de hac ve umre için gerekli tüm ihtiyaçlarınızı temin edebilir, sipariş verebilirsiniz.