Gizli İlimler Kitabı

By | 30 Aralık 2014

gizli-ilimler-kitabıKitaplar konularına göre bir çok kısımlara ayrılır. Dini içerikli kitaplar, romanlar, hikayeler, şiir kitapları, politik kitaplar, ders kitapları, macera kitapları, biyografi kitapları ve gizli ilimler kitabı kitap çeşitlerine verilebilecek örnekler arasında sayılabilmektedir.

Gizli ilimler kitabı muhteviyat bakımından astroloji, bazı özel durumlarda okunacak dualar, ebced hesapları, burçlar hakkında bilgiler, havas bilgileri gibi konuları içeriğinde bulunduran ve açıklayan kitaplardır.

Gizli ilimler kitabı tek bir kitaptan oluşabileceği gibi ciltler halinde yayınlana ayrıntılı gizli ilimler kitablarıda bulunmaktadır. Gizli ilimler kitabının yazılış gayesi; her sınıf halka bir kısım işlerinde yardımcı olabilmek, ızdıraplarını hafiflet­mek ve mümkün mertebe maneviyatlarını takviye ederek üzüntül­erini yenebilmelerine medar olmak içindir.

gizli-ilimler-kitabı-İnsanlar, yaradılışlarından itibaren ve son İnsana kadar herkes döndürülmüş olduğu yönden ve mefkuresinden her ne kadar baskı yapılsa da sabit kadem kalacak şekilde halk olunmuştur.

Ve yine hiçbir korku, hiçbir kanun, insanları maneviyata inanmaya ve bu arada hakikatini kavrayamadığı birtakım gizli kuv­vetlere inanmaktan kendisini alıkoyamaz. Bu sebeple birtakım açıkgözler diğerlerinin bu zayıf noktalarını tesbit ederek o kimsel­eri istismar yoluna sapmışlardır.

Bugün memleketimizde kanunen yasak olmasına rağmen ne tılsım, sihir ve ne de büyüye inananları kanaatlarından çevirmek mümkün olmuş, ve ne de halkın bu inancının istismarı huy edinmiş birtakım cahil ve parazitleri ortadan kaldırmak mümkün olmuştur.

www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinden Gizli ilimler kitabı olmak üzere bir çok dua ve havas kitaplarını bulabilirsiniz.