Fermuarlı Kuran

By | 19 Ocak 2015

fermuarlı-kuranKuran-ı Kerim kolay ve rahat taşına bilmesi için bir çok model ve çelitte hazırlanmıştır. Bu modellerden birisi de Fermuarlı Kuran‘dır. Fermuarlı Kuran modelinde Kuran kendinden fermuarlı pvc bir kaba monte edilmiştir. fermuar kapandığı zman Kuran çanta gibi elde taşınabilmektedir. Ayrıca bu pvc yüzey ve fermuarın kapanması sayesinde Kuran dış etkenlerden etkelenmeyerek çabucak yıpranmaz. Fermuarlı Kuran’ın fermuarı kolay açılır kapanır. Fermuarlı Kuran‘ın fermuarı kapandıktan sonra çantada ve cepte yaprakları açılmaz.

Fermuarlı Kuran modelleri Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Kurulu tarafından onaylanmıştır. Meşhur hattatların Hattı esas alınarak Arapça harfler daha net ve okunaklı olması için bilgisayarda ilmi ve teknik bir heyet tarafından oluşturulmuştur ve bu heyetin yazı tekniği ile Fermuarlı Kuran basılmıştır. Fermuarlı Kuran’ın tüm boylarda basımı mevcuttur.

Fermuarlı Kuran modellerinin dış yüzey farklı seçeneklerde renklerle üretilmiştir. Kişiler kendi zevklerine göre bu renklerden biri ile basılmış Fermuarlı Kuran modellerinden birini tercih edebilirler.

Fermuarlı Kuran modelleri özellikle hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler için çok kullanışlı modellerden biridir. Bu öğrenciler Fermuarlı Kuran modellerini kolaylıkla çanta gibi yanlarında taşıyabilirler.

Fermuarlı Kuran modellerini daha çok Kuran model ve çeşitlerini uygun fiyat, hızlı kargo ve taksitli kapıda ödeme seçenekleri ile www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından temin edebilirsiniz.