Esmaül Hüsna Mehmet Emin Ay

By | 16 Aralık 2014

esmaül-hüsna-mehmet-emin-ay-Esmaül Hüsna Mehmet Emin Ay sayesinde tüm müslümanlar  tarafından tanınmıştır. Eskiden sadece meüt, cemiyet ve dini merasimlerde dua olarak okunan Esmaül Hüsna Mehmet Emin Ay sayesinde hem dua niteliği taşıyan ilahi şeklinde okunmaya başlamıştır. Esmaül Hüsna Mehmet Emin Ay’ın okuduğu ilahide de sırasına göre okunmuştur. Ayrıca aynı ilahiye çekilen kliptede her Esmaül Hüsna ismi okunurken ismin anlamı yazılı şekilde geçmektedir.

Esmaül Hüsna Mehmet Emin Ay ilahisinde tasavvuf müziği kullanılmıştır. Esmaül Hüsna Mehmet Emin Ay ilahisini dinlemek insanın ruhuna büyük bir huzur ve manevi bir mutluluk vermektedir. Esmaül Hüsna esmaül-hüsna-mehmet-emin-ayMehmet Emin Ay ilahisine çekilen klip görsel olarakta izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. Esmaül Hüsnayı hem dinleyip hem de izlemek ayrı bir güzellik olarak izleyenlere sunulmuştur.

Esmaül Hüsna Mehmet Emin Ay ilahisini tüm tv kanallarında izleyebilirsiniz. Ayrıca eğer internet kullanıcısısı iseniz sosyal paylaşım sitelerinde de Esmaül Hüsna Mehmet Emin Ay ilahisini bularak izleyebilirsiniz. Bunun dışında Mehmet Emin Ay Esmaül Hüsna ilahisinin ve diğer bütün eserlerinin olduğu cd, dvd, vcd videolarını www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinin https://www.ihvan.com.tr/dua-ve-havas-kitaplari  adresinden bulabilirsiniz.