Eshel Mest Çorap

By | 9 Nisan 2015

eshel-mest-çorapMüslüman bir ülkede doğup yaşadığımız için hem ibadetlerimizi rahat yapabiliyoruz hem de dinimizi istediğimiz gibi yaşayabiliyoruz. Aslında tüm dünya da yaşayanmüslümanları düşünecek olursak, dinleri için, ibadet ettikleri için işkenceye uğrayanları, öldürülenleri yada ülkelerinden atılanları göz önüne alırsak gerçekten müslüman bir ülkede dünyaya gelmek büyük bir şans.

Yurdumuzda çalışırken bile rahatlıkla ibadet için izin alıp abdest alıp namaz kılabiliriz. Fakat yurtdışında yaşayan müslümanlar bu konuda bu kadar şanslı değiller. Örnek olarak Almanya’da yaşayan müslüman bir vatandaşımız işçi olarak çalıştığı bir fabrikadan namaz vaktine göre izin alıp namazını kılamaz. Namaz kılması için fabrikanın mola saatini beklemesi lazım. Bu molalarda genellikle ihtiyaç gidermek, çay, kahve içmek, yemek yemek için olduğu için çok uzun molalar olmaz. Hem molada abdest alıp namaz kılmak hem de ihtiyaçlarını gidermek vakit açısından nerdeyse imkansız gibi bir şeydir.

eshel-mest-çorap-İşte bu tarz durumlarda müslüman vatandaşlarımızın mola saatinde hem ibadet yapabilmeleri için hem de ihtiyaçlarını gidermeleri için üretilmiş pratik islami eşyalar vardır. Bu amaçla üretilmiş ürünlerden en faydalı olanlardan biri Eshel mest çoraptır.

Eshel mest çorap normal çorap gibi rahatlıkla kullanılmaktadır. Eshel mest çorap giyildiğinde ayakkabınızı büyük numara giymek zorunda kalmazsınız. Kendi ayakkabınız ile kullanabilirsiniz. Eshel mest çorap yapısı gereği ayağı terletmez ve üşümesini engeller. Tüm bu sebepler sayesinde çalışırken Eshel mest çorap kullanılır ve molalarda abdest alırken vakit kazanarak hem ibadetinizi hem de ihtiyaçlarınızı kısa sürede görebilirsiniz.