Eshel Çorap Mest

By | 12 Şubat 2015

Çorap mest; mest çeşitlerinin en yeni ve modern versiyonu olarak üretilmiş bir mest çeşididir.

Normal klasik olarak tabir edilen mest çeşitlerinin bazı kullanım zorlukları göze alınarak çorap mest tasarlanmıştır. Klasik mest çeşitlerini kullana müslümanların bu mestler ile ayakkabılarını tam numarasında giyememeleri, büyük ayakkabı kullanmak zorunda kalmaları, kullanıcıların ayaklalarının klasik mestlerde üşüdüğünü belirtmeleri gibi şikayetleri göz önüne alan eshel çorap mest modelini bu şikayetler dahilinde tasarlayarak müslümanların hizmetine sunmuştur.

eshel-çorap-mest-Eshel çorap mest en ileri teknoloji ile üretilmiştir. Eshel çorap mestin  teknik olarak özelliklerini şöyle açıklayabiliriz;  iç ve dış bölümlerinin arasında kalan ve insan dersine benzeyen elastik zar üzerinde, yalnızca mikroskopla görüle bilen milyonlarca gözenek bulunmaktadır. Bu gözenekler su buharı halinde bulunan terin dışarı çıkmasını sağlarken, su buharından binlerce kat daha büyük olan su taneciklerinin içeri girmesini engellemektedir. Bu sayede ayakları terletmemekte ancak

eshel-çorap-mestEshel çorap mest kullanımıda çok kolaydır. Eshel çorap mest diğer çpraplar gibi elde veya çamaşır makinasının narin yıkama kısmında yıkanarak kolaylıkla temizlenebilir. Eshel çorap mest  kalın bir katmandan üretildiği için kuruması uzun sürmektedir o yüzden hızlı kuruması için iç ve dış yüzey dönüşümlü olarak kurutulmalıdır. Kesinlikle ütü yapılmamalıdır.

Eshel çorap mest numaralı olarak üretilmektedir. Eshel çorap mest 36 numaradan 49 numaraya kadar bulunabilmektedir. kullanıcak kişi normalde kaç numara ayakkabı kullanıyorsa aynı numaralı Eshel çorap mest almalıdır.

Eshel çorap mest çeşitlerini uygun fiyat ve kapıda ödeme seçenekleri ile www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulabilirsiniz.