Erkek Yüzük Modelleri

By | 18 Ekim 2014

erkek-yuzuk-modelleri

Kadın olsun erkek olsun en çok tercih edilen aksesuar çeşitlerinden biri yüzüktür. Bayanların aksesuar olarak seçebilecelecekleri takı seçenekleri çok fazladır. Bayanlarda genel olarak erkeklere kıyasla daha çok takı ve aksesuar kullanmaktadırlar. Erkeklerin kullanabildikleri aksesuar bayanlara göre azdır. Ayrıca altın takı gibi bazı aksesuarları kullanmalarıda dinimizce yasaklanmıştır. bu sebepten erkekler daha ziyade gümüş aksesuarları kullanmaktadırlar.

erkek-yuzuk-modelleri-

Erkekler aksesuar olarak en çok yüzük tercih etmektedirler. Erkek yüzük modelleride bu yüzden çok fazla çeşitlilik göstermektedir.

Erkek yüzük modelleri gümüş dışında çelik, pirinç, bakır gibi malzemelerden de üretilmektedir ama en çok gümüş yüzük rağbet görmektedir. Erkek yüzük modelleri örgü, düz, taşlı, taşsız, tuğralı, armalı, motifli, alyans gibi bir çok çeşitte üretilmektedir. Seçkin aksesuar firmaları özel tasarımcılar tarafından erkeklerin beğenileri doğrultusunda yüzükleri tasarlamaktadırlar.

erkek-yuzuk-modelleri--

Özellikle tuğralı motifli, osmanlı armalı, mühr-ü şerifli, vav’lı yüzük modelleri en çok tercih edilen erkek yüzük modellerindendir. Kaliteli taşlarla süslenen taşlı yüzük modelleri ise her zaman klasik erkek yüzük modelleri arasında yerini korumaktadır.

erkek-yuzuk-modelleri---

Son zamanlarda erkek yüzük sektörü kendini çok geliştirmiş ve farklı tarz ve modelde erkek yüzük modellerini bayların beğenisine sunmuştur. Seçkin markaların erkek yüzük modelleri üretici firma garantisiyle güven içinde kullanılabilir.