Erkek Pardesü

By | 27 Mart 2015

erkek-pardesü-Pardesü denildiğinde herne kadar bayanlar hatta özellikle de tesettürlü bayanlar aklımıza gelse de aslında pardesü unisex kıyafetlerin başında gelmektedir.

Hem Erkek Pardesü hem de bayanlar pardesü kullanabilmektedir. Erkek Pardesü kullanımı sadece kış aylarında ve baharda tercih edilmektedir. Bayanlarda ise eğer tesettür giyimi tercih eden bayanlar ise yaz kış dört mevsim pardesü kullanmaktadırlar. Açık giyim tarzını tercih eden bayanlarda aynı Erkek Pardesü kullanımı gibi sadece soğuktan korunmak için baharlarda ve kış aylarında pardesü kullanmayı tercih etmektedirler.

erkek-pardesüErkek Pardesü modelleri kışlık ise kaşe, kalın soğuğu geçirmez, sıcak tutatn tülerme yapmaz kumaşlardan imal edilmektedir. Erkek Pardesü modelleri klasik ve spor olmak üzere iki gruba ayrılı. Klasik Erkek Pardesü modelleri bol kesim, diz altına kadar inen erkek yaka cepli pardesülerdir. Spor Erkek Pardesü modelleri ise dar kesim hemen dizin üstünde biten boyda olan, spor yaka beli kuşaklı pardesü modellerinden oluşmaktadır.

Mevsimlik olan Erkek Pardesü modelleri de hemen hemen kışlık Erkek Pardesü modelleri ile aynıdır. Sadece arada kumaş farkı bulunur. Mevsimlik Erkek Pardesü modelleri mevsimlik ince astarsız kumaşlardan üretilmektedirler.