Erkek Haşema

By | 21 Mart 2015

erkek-haşemaTesettür; örtme, saklama, kapatma, gizleme manalarına gelir. Tesettür giyim ise dinimizce belirlenen belli bölgeleri yani avret mahallerini örtecek şekilde giyinme tarzıdır. tesettür denilince hemen herkezin aklına müslüman bayanlar gelir. Fakat tesettür sadece müslüman bayanlara mahsusu bir kavram değildir aynı zamanda müslüman erkekleri de kapsayan bir kavramdır. Sedece erkek ve bayanların tesettür mahalleri farklıdır. Bayanların el, yüz ve ayaklar hariç her yeri avret yerleridir. Müslüman erkeklerin avret yerleri ise diz kapakları ile göbekleri arasıdır.

Erkeklerin tesettürlerini korumada en çok dikkat edecekleri ortam hiç şüphesiz deniz kenarları, plajlar ve havuzlardır. Bu tarz yerler için üretilen Haşema sadece bayanlara yönelik değil aynı zamanda erkeklere yönelik olarakta üretilmiş plaj kıyafetleridir.

Erkek haşema modelleri erkeklerin avret mahalleri göz önüne alınarak o erkek-haşema-ebatlarda üretilmektedirler. Kısacası şortlarla yada daha küçük parçalarda ki mayolarla denize girmek bayanlar kadar erkeklere de günahtır yasaktır yani haramdır.

Erkek haşema modelleri deniz ve havuz kenarlarında müslüman erkeklerin rahatça serinlemelerini sağlamak için üretilmiştir. Erkek haşema modelleri rahat, şık ve sade modellerle müslüman beylerin beğenisini kazanmışlardır.

Erkek haşema modelleri dar kesim değildir, bol kesimdir, esnektir, rahat hareket etmeyi sağlayan esnek kumaştan imal edilmiştir.

Erkek haşema modellerini bir çok üretici firma modelleri ile www.ihvan.com.tr online alış veriş mağazasından inceleyebilir, beğendikleriniz hemen satın al seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.