Engin Noyan Esmaül Hüsna

By | 1 Aralık 2014

engin-noyan-esmaül-hüsna-Esmaül Hüsna üzerine yazılmış bir çok yazı, ilahi ve dua vardır. Özellikle esmaül Hüsna ilahilerini dinlemek insanı manevi yönden rahatlatır.Esmaül Hüsna üzerine yazılmış bir çok ilahi vardır. Bunlardan bazıları diğerlerine göre daha çok beğenilen ve dinlenen ilahilerdir. Engin Noyan Esmaül Hüsna ilahiside bu şekilde beğenilerek en çok dinlenen ilahilerdendir.

engin-noyan-esmaül-hüsnaEngin Noyan müzik çalışmaları yaparken ani bir kararla müziği bırakarak tasavvuf musikisine yönelmiştir. Tasavvf musikisinde bir çok kaset ve cd çıkarmış ve büyük kitlelerin beğenisini kazanmıştır Engin Noyan. Özellikle bu eserler arasında Engin Noyan Esmaül Hüsna ilahisi en revaçta eserlerinden biridir. Engin Noyan Esmaül Hüsna ilahisini yalın bir dille ve insanı dinlendiren bir sesle yazmış ve dinleyenlerin manevi açıdan huzur bulmasına sebep olmuştur. Bu yüzden Engin Noyan Esmaül Hüsna ilahisi beğenilerek ve zevkle dinlenilmektedir.

Engin Noyan Esmaül Hüsna  ilahisine aynı zamanda klipte çekilerek ulusal radyoların yanında televizyonlarda da ilahi yayınlanmıştır ve izleyici kitlesini arttırmıştır.

Engin Noyan Esmaül Hüsna ilahisini internetten sosyal paylaşım sitelerinden açarakta kolaylıkla dinleyebilirsiniz. Ayrıca kaset – cd – dvd satan mağazalardanda satın alabilirsiniz.

Online alış veriş sitesi ihvan.com.tr den cd-vcd-dvd kategorisinde de kolaylıkla Engin Noyan Esmaül Hüsna ilahisine ulaşabilir güvenli ve keyifli bir alış veriş ile sipariş verebilirsiniz.