Engin Noyan Esmaül Hüsna Dinlemek

By | 9 Aralık 2014

engin-noyan-esmaül-hüsna-dinle-En güzel dualardan biri olan Esmaül Hüsna’ yı, ilahi olarak çıkan eserlerde de dinleyebilir, ruhumuzla birlikte kulaklarımızın pasını da silebiliriz böylece… Esmaül Hüsna’yı ilahi olarak okuyanlardan biride Engin Noyan’dır. Engin Noyan Esmaül Hüsna dinlemek fırsatı olmayanlara en kısa sürede bu ilahi tarzında ki ama dua niteliğinde ki eseri dinlemelerini tavsiye ederiz. Engin Noyan Esmaül Hüsna dinletisi insanın içine huzur veren kulaklarında hoş bir seda bırakan güzel bir çalışmadır. Engin Noyan Esmaül Hüsna Dinlemek için online sosyal paylaşım sitelerini kullanabilirsiniz. Bunun dışında Engin Noyan Esmaül Hüsna Dinlemek için kayıtlı olduğu CD lerden satın alıp evde işte yolda yani istediğiniz her zaman kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Engin Noyan Esmaül Hüsna dinlemek yazarı yani eser sahibi Senai Demirci’dir. Bu güzel ilahinin sözlerinin bir parçasını sizinle paylaşırsak Engin Noyan Esmaül Hüsna dinlemekin ne kadar güzel olduğu konusunda sizinde bir fikriniz olur diye düşündük;

Yâ Rabbi! Seni tarif etmektedir bütün güzel isimlerengin-noyan-esmaül-hüsna-dinle
Sen güzel isimlerini aşikar etmezsen ruhum karanlıkta kalır
Esma-ül Hüsna’na şahit yaz beni ALLAH(cc)!
Sensin Allah (cc) sanadır kulluğum
Sendedir çarem seninledir varlığım
Seni arar ruhum seni anar kalbim
Başkasına değil sana muhtacım
Başkasını değil seni çağırırım
Başkası yaratılmıştır sen yaratansın
Başkası devamsızdır sen daimsin ve daim eyleyensin
Başkaları muhtaçtır sen ihtiyaçsızsın ihtiyaçları görensin
Başka ilah yok sen Allah (cc)’sin
Sen ki eşi benzeri olmayansın
Sen ki bütün eksiksiz sıfatların sahibisin
Cemaline çevir yüzümü başkasına rağbet ettirme kalbimi

Engin Noyan Esmaül Hüsna Dinlemek için cd-vcd-dvd kasetleri ve daha aradığınız bir çok dini eser ve kitapları ihvan.com.tr online alışveriş sitesinde bulabilir, inceleyebilir, arzu ettiklerinizi kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.