Dualarım Kitabı

By | 4 Mart 2015

dualarım-kitabı-İsmail ağa cemaatine bağlı bir hoca olan Cübbeli Ahmet hoca medrese usulünce yetişmiş Mahmut efendi hazretlerinin de talebeliğini yapmış ve O’nun kontrolünde yetişmiş önemli bir hoca efendimizdir.

Cübbeli Ahmet hoca küçük yaşlardan beri vaazlarda bulunmuş daha sonraları bilgilerini hem cemaati ile hem de tüm müslümanlar ile paylaşmak için kitaplar hazırlamıştır.

dualarım-kitabıDualarım kitabı Cübbeli Ahmet hocamızın çok faydalı bir kitabı olarak tüm müslümanlar tarafından yararlanılarak tercih edilen önemli kitaplarından biridir.

Dualarım kitabı hazırlanışını kendisi ”vaazlarımda zaman zaman naklettiğim duaları cemaatimin benden daha sonra tekrar etmemi yada yazarak ellerine vermemi isteyen müslüman kardeşlerimin sayısının artması sonucu ve herkese yeterince ulaşamamam sebebi ile Dualarım kitabını yazmaya karar verdim” şeklinde açıklama yapmıştır.

Dualarım kitabının önsözünde de yine şu açıklamayı kendi okurlarına iletmiştir;

“Evvelce bu hususta bir çok kitap yazılmışsa da, bir çoğu kaynakları belirtilmeksizin hazırlandığından ilmî kabul edilmemekte, bir kısmı da çok kısa olduğundan, yeterli olmamaktadır.
Bu âciz kardeşiniz, elinizdeki bu kitabında Efendimiz (Sallallâhu aleyhi ve sellem)in, yatağından kalktığı andan, tekrar yatacağı âna kadar, neler okuduğunu ve değişik konularda büyüklerden rivayet edilen muhtelif duaları, kaynaklarını açıklayarak zikretmeye çalışmıştır. Allahu Teâlâ cümlemize okuduklarımızla amel etmeyi nasib eylesin. Âmîn….

Cübbeli hocamızın Dualarım kitabı ve diğer bütün eserlerini uygun fiyata ve kapıda ödeme kolaylığı ile www.ihvan.com.tr online alış veriş sitesinde bulabilirsiniz.